reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziunka , ale fajnie jak Julka bedzie :):-D to bardzo kochana dziewczynka .

Zasłyszanw w telewizji : DZIECI DZIELĄ SIĘ NA CZYSTE I SZCZEŚLIWE :-)

reklama
Ale ona musi sama tego chciec, na siłę nic nie zdziałacie. Mów otwarcie że np. nie zostawisz z niądziecka bo pije itp itd. Może otrzeźwieje. Ja nie proponuję rodzeństwa tylko chciałam przez to pokazać ze musi to być mocny kopniak, a ona muysi zobaczyć że ma dla kogo przestać pic.
zrozumiałam o co Ci chodzi :-) musimy jej wytłumaczyć wszystko spokojnie, a ona musi chcieć dać sobie pomóc, na siłę nic nie zdziałamy :-( szkoda mi ojca, ale cóż.

Z okazji jutrzejszego święta najukochańszych naszych maleństw wszystkim dzieciaczkom z BB wszystkiego najlepszego, uśmiechu na buzi, dużo miłości i czułości i w ogóle wszystkiego co najlepsze, najpiękniejsze, najsłodsze .... :-*

życzenia dziś, bo nie wiem czy jutro będę mieć czas na kompa.
A mamusie wszystkie serdecznie pozdrawiam :-)

no to ja po pracy uffffffffffff
zlecialo szybko......., ale i tak tesknilam
maly juz spi, a rano jak sie obudzi to juz mamy nie bedzie :-(

a w nocy na jedzenie Ci się nie budzi?
Bo Patryk jak nie zje przed snem po kąpieli to budzi się po 21, jak przed snem zje czyli około 20 to budzi się między 23, a 1 w nocy, a potem to już dopiero rano po kupie :-p

reklama
ja musze do pracy jutro RATUNKU!!!!!!!!!!!!:szok: moje biedne dziecko
no to ja po pracy uffffffffffff
zlecialo szybko......., ale i tak tesknilam
maly juz spi, a rano jak sie obudzi to juz mamy nie bedzie :-(
to dobrze że zleciało miałam powodzenia życzyć:-):-)
popołudniu zaszalejecie więc się nie przejmuj :tak::tak:

zapraszam na obiad :)
Zupa krem z brokułów z grzankami
Młode ziemniaczki z gołąbkami "bez zawijania"

o maj gad już jadę:-):-) pyszności :-):-) ja wszędzie tego szukam ale u nas na zadupiu tego brak:-:)-( tych gołąbków oczywiście z knorra

o przepraszam u nas podlasiak jest tzw :p i tam robia domowe dania ... :) i znam pare osob ze codziennie tam kupuja bo nei oplaca sie gotowac dla 2 osob :d np porcja ziemniakow 0.75 zł kotlet mielony 1.70 zł zupa barszcz ukrainski 1.4zł takie ceny kiedys byly przynajmneij :D

o matko jakie ceny to ja bym chyba nie gotowała nawet nie chyba tylko na pewno:tak::tak:

oooooooooooo deszcz spad slonce uciekło albo ktos ukradł :p przyznawac sie gdzie świeci ? :p

:no::no:

wiecie co jestem wściekła..
bylam u lekarza z małą..
i czekałam 3 h ... jak poje***a a ten mnie przyjął i powiedział ze wszytsko wporządku ....:wściekła/y:

to tylko się cieszyć:tak::tak:

a jak juz o mamach gadacie to z moja tez cos sie dzieje ... ma 47 lat a wydaje sie jej ze z 30 gora ;P pewnie ta "Anglia" ja ta odmładza.. hahaha ...

to chyba normalne bo mamy moich koleżanek które powyjeżdżały też odmłodniały:tak::tak:

hej laseczki :-)
wczoraj mialam labe i wychodne.... wyszlam z kolezanka na drina skonczylo sie, ze wypilysmy po butelce wina i zeszlo nam sie z 5h....dzis wstalam o 11:zawstydzona/y: ale fajnie czasem zrobic sobie taka odskocznie....
u nasd tez pogoda taka srednio ciekawa....przynajmniej nie pada ale wyglada jak by mialo zaraz.....

ale ci fajno...

Zasłyszanw w telewizji : DZIECI DZIELĄ SIĘ NA CZYSTE I SZCZEŚLIWE :-)

:-):-):-):-) ładnie powiedziane

DZIEWCZYNY A U NAS PO KOMUNII UFF ALE FAJNIE NORMALNIE SIĘ NIE MOGŁAM DOCZEKAĆ AŻ JUŻ BĘDZIE PO:tak::tak:
POGODA BYŁA W KRATKĘ ALE NARZEKAĆ NIE MOGĘ BO AKURAT JAK BYŁO SŁONECZKO POTRZEBNE TO ŚWIECIŁO:-):-):-):-)
ZARAZ ZDJĘCIA WRZUCĘ NA WĄTEK ZDJĘCIOWY:-):-)

a tak poza tym to u nas znów leje... szkoda gadać.

Do góry