reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Szczerze wolałabym rodzic w jakis inny dzień niz 1 bo pierwsza córkę zaczęłam rodzic 1 listopada a urodziła się o 1.30 2 listopada, więc już na cmentarzu zaczęły się skórcze tak , ze 1 mam zaliczony i chciałabym żeby druga była z innego dnia :-)

Szczerze wolałabym rodzic w jakis inny dzień niz 1 bo pierwsza córkę zaczęłam rodzic 1 listopada a urodziła się o 1.30 2 listopada, więc już na cmentarzu zaczęły się skórcze tak , ze 1 mam zaliczony i chciałabym żeby druga była z innego dnia :-)
a to ty wszytskie dzieci planujesz na poczatek listopada :) heheheh

hej ja znów na chwilę..
pisdałam do mary ale jest poza domem więc przesłała mi wiadomości...:

anadri:
Jadę do szpitala.Mam badzo wysokie ciśnienie i bóle brzucha. Napisze później co i jak. Jeśli możesz to daj znać naforum.

mamulica:
Coraz bardziej boli, okropne są bóle krzyżowe...Mąż nie poszedł do pracy. Czekam w domu ile się da ale chyba do wieczora nie dam raduy wytrzymać.

Ostatnia edycja:
reklama
hahaha, ale zachęcająco Ją zaprosiłaś, hahaha :-D:-D

hehehe no wiesz... najlepiej jak potrafilam :-D

To pogonię mojego męża, bo normalnie wkurza mnie to bekanie... Żołądek boli i na dodatek jak już żołądek się "opróżni" to pojawia się zgaga, której nie miałam już ponad miesiąc...:confused2:

Natalko ja tez tak mam... ciagle bekam a pozniej kwasy mi do gardla podchodza... straszne...

Nie brzmi to zbyt zachecajaco :eek::no::-D

zapraszam hehehe :-D

tez tak mam... tez mam wrazenie, ze popadam w depresje bo poprostu czuje sie przemeczona i bardzo chcialabym miec juz to za soba... tez puchne i nie mam czucia w opuszkach palcow...a ja sie czlowiek widzi w lustrze to plakac sie chce...mi D czesto mowi, ze ladnie wygladam, ze podoba mu sie moj brzuszek, ale ja poprostu nie moge na siebie patrzec....:confused2:mysle,ze to poprostu zmeczenie juz tym stanem i to normalne....tak to sobie przynajmniej tlumacze...

no to czujemy sie tak samo :-D masakra poprostu!!!!

No dziewczyny, podobno taka zmiana nastroju to zwiastun porodu:-D;-):tak:

to ja powinnam urodzic juz 2 miesiace temu :-D:-D:-D:-D

a ja juz po wizycie u poloznej, pogadalysmy sobie i przynajmniej nie musialam jechac do szpitala na pobranie krwi bo ona mi pobrala i powiedziala ze wysle je jeszcze dzis, bo po co mam jechac tylko na pobranie i stac w korkach (o tej porze to pewnie ze 2 godziny bym jechala) a pozniej kolejne 2 w poczekalni bym przesiedziala... no wiec przynajmniej tyle dobrego na dzisiejszy dzien. ;-)
maluch skopal ja przy mierzeniu brzunia :-D

a przedchwilka znalazlam niespodzianke w pokoiku mojego syneczka od mojej cioci: dostal ciepla niebieska czape i do tego cieple niebieskie butki zimowe do kompletu :-D:-):-) to juz pewnie z 5 zestaw bedzie mial :-D nic tylko na spacery chodzic jak sie urodzi ;-):tak:

Do góry