reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
mnie też.... czuję sie jakbym już była po porodzie... hihihiJakas energia mnie rozpiera...
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hej ja znów na chwilę..
pisdałam do mary ale jest poza domem więc przesłała mi wiadomości...:
anadri:
Jadę do szpitala.Mam badzo wysokie ciśnienie i bóle brzucha. Napisze później co i jak. Jeśli możesz to daj znać naforum.
mamulica:
Coraz bardziej boli, okropne są bóle krzyżowe...Mąż nie poszedł do pracy. Czekam w domu ile się da ale chyba do wieczora nie dam raduy wytrzymać.
anadri:
Jadę do szpitala.Mam badzo wysokie ciśnienie i bóle brzucha. Napisze później co i jak. Jeśli możesz to daj znać naforum.
mamulica:
Coraz bardziej boli, okropne są bóle krzyżowe...Mąż nie poszedł do pracy. Czekam w domu ile się da ale chyba do wieczora nie dam raduy wytrzymać.
Ostatnia edycja:
katrenki
Fanka BB :)
a ja siedze juz ktorys dzien z rzedu taka niedorobiona....normalnie energii zero....
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Tak bym chciała miec juz przy sobie 2 tygryska mojego
3mam kciuki za Ciebie i maluszka całymi siłami
Katrenki ja tez sie tak czuje.... wogole ostatnio to strasznie oslabiona jestem... chyba przez to niewyspanie... chodze jak zabita...
E
etna36
Gość
I reakcję mojego męża na lotnisku to się wszyscy pytają , ale na szczęście nie dał plamy i nas poznał . Ale brzuszek robi na nim wrazenie, cały czas jeszcze z podziwem na niego patrzy.:-)etna a poznał Was mąż na lotnisku?;-) po tak długiej nieobecności. Fajnie tak obserwować nawiązywanie kontaktu tatusia z dzieckiem;-)
to ci się udało..bo ja jestem płodna raz w roku hihihi
hej ja znów na chwilę..
anadri:
mamulica:
No to chyba kolejne pazdziernikowe dzieciaczki na sie szykuja
Trzymajcie sie dzielnie kochane,juz chwile tylko dziela was od zobaczenia swoich dzieciaczkow:-)
Ja mecze sie z kaszlem:-(straszny w nocy mokry zielona flegma,w dzien suchy bardzo meczy,do tego katar i oslabienie.
Wszystko mnie juz boli od tego kaszlu:-(niemam juz pomysla na pozbycie sie go,niewyobrazam sobie rodzic w takim stanie chyba musieli by mnie pociac cc,bo jak tu przec jak ciagle mnie dusi
Ostatnio edytowane przez moderatora:
katarzyna1983
anadri:
mamulica:
jej trzymamy kciuki pieknie sie listopadowki w pazdzierniku rozpakowuja :-):-)
wydaje sie byc wiecznoscia do mojego porodu
Ostatnio edytowane przez moderatora:
katarzyna1983
Ja mecze sie z kaszlem:-(straszny w nocy mokry zielona flegma,w dzien suchy bardzo meczy,do tego katar i oslabienie.
Wszystko mnie juz boli od tego kaszlu:-(niemam juz pomysla na pozbycie sie go,niewyobrazam sobie rodzic w takim stanie chyba musieli by mnie pociac cc,bo jak tu przec jak ciagle mnie dusi
Kevinka a inhalacxje robilas? najprostsza nawet z rumianku glowa pod recznik i wciagac nosem jak nie masz inhalatora... a w ciagu dnia herbatka z miodem i cytrynka w mega ilosciach i w lozku lezec musi przejsc - innej opcji nie ma
reklama
katrenki
tez tak mysle, ze to przez to, ze bardzo cesto budze sie w nocy i wstaje...co zrobic....Katrenki ja tez sie tak czuje.... wogole ostatnio to strasznie oslabiona jestem... chyba przez to niewyspanie... chodze jak zabita...