reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

reklama
hej ja znów na chwilę..
pisdałam do mary ale jest poza domem więc przesłała mi wiadomości...:

anadri:
Jadę do szpitala.Mam badzo wysokie ciśnienie i bóle brzucha. Napisze później co i jak. Jeśli możesz to daj znać naforum.

mamulica:
Coraz bardziej boli, okropne są bóle krzyżowe...Mąż nie poszedł do pracy. Czekam w domu ile się da ale chyba do wieczora nie dam raduy wytrzymać.

Ostatnia edycja:
:-)etna a poznał Was mąż na lotnisku?;-) po tak długiej nieobecności. Fajnie tak obserwować nawiązywanie kontaktu tatusia z dzieckiem;-)
I reakcję mojego męża na lotnisku to się wszyscy pytają :-D:-D:-D, ale na szczęście nie dał plamy i nas poznał :tak::tak::tak:. Ale brzuszek robi na nim wrazenie, cały czas jeszcze z podziwem na niego patrzy.

..bo ja jestem płodna raz w roku hihihi
to ci się udało :laugh2::laugh2::laugh2:

hej ja znów na chwilę..
pisdałam do mary ale jest poza domem więc przesłała mi wiadomości...:

anadri:
Jadę do szpitala.Mam badzo wysokie ciśnienie i bóle brzucha. Napisze później co i jak. Jeśli możesz to daj znać naforum.

mamulica:
Coraz bardziej boli, okropne są bóle krzyżowe...Mąż nie poszedł do pracy. Czekam w domu ile się da ale chyba do wieczora nie dam raduy wytrzymać.

No to chyba kolejne pazdziernikowe dzieciaczki na sie szykuja:tak:
Trzymajcie sie dzielnie kochane,juz chwile tylko dziela was od zobaczenia swoich dzieciaczkow:-)

Ja mecze sie z kaszlem:-(straszny w nocy mokry zielona flegma,w dzien suchy bardzo meczy,do tego katar i oslabienie.
Wszystko mnie juz boli od tego kaszlu:-(niemam juz pomysla na pozbycie sie go,niewyobrazam sobie rodzic w takim stanie:eek: chyba musieli by mnie pociac cc,bo jak tu przec jak ciagle mnie dusi:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anadri:

mamulica:

jej trzymamy kciuki pieknie sie listopadowki w pazdzierniku rozpakowuja :-):-):-D:-D

:confused2:wydaje sie byc wiecznoscia do mojego porodu :(:confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja mecze sie z kaszlem:-(straszny w nocy mokry zielona flegma,w dzien suchy bardzo meczy,do tego katar i oslabienie.
Wszystko mnie juz boli od tego kaszlu:-(niemam juz pomysla na pozbycie sie go,niewyobrazam sobie rodzic w takim stanie:eek: chyba musieli by mnie pociac cc,bo jak tu przec jak ciagle mnie dusi:eek:

Kevinka a inhalacxje robilas? najprostsza nawet z rumianku glowa pod recznik i wciagac nosem jak nie masz inhalatora... a w ciagu dnia herbatka z miodem i cytrynka w mega ilosciach i w lozku lezec :tak: musi przejsc - innej opcji nie ma :)

reklama
Do góry