martolinka
Mama i nie tylko :-)
Zapomniałam podziekować za dobre rady odnosnie soku z aronii na obnizenie ciśnienia ;-)to działa;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno sie spotkamy, jak chcesz sie spotkac to do mnie masz jedyne 207 km!i powiem Ci ze to jedna z najgorszych tras jakimi mozna jechac po UK
Agamir trzymaj się cieplutko!!!!
Gorąco się robi na naszym wątku i racja jeszcze listopada nie ma a tu o samych porodówkach i porodach czytam)))
Co to będzie jak listopad się zacznie)))
dzielna jesteś ja już mam dość:-( idę dzisiaj do lekarza może mi powie że mam rozwarcie na 5 cm :-)Oj tam kobietki, ja na pewno dotrwam do listopadaChyba, że jutro znowu moja gin mi szyjkę naruszy... Ale mam nadzieję,. że nie :-) Musze wytrzymać chociaż do 6... Bo jak mój mąż mówi: najpierw to ja musze uruchomić wulkanizację w firmie a później możesz rodzić... Dzisiaj z tego co wiem dopiero zwożą sprzęt, więc jeszcze kilka dni potrwa zanim uruchomią
No i siedzę w domu i reklamę jakąś robię, bo w końcu trzeba pomagać
![]()
Laparda - nie rozpakowałam się. Ale byly takie chwile, kiedy myślałam, że to już... A boli jak cholera.... Więc wolę sobie jeszcze w dwupaku pobyć i nastawić się na ból nie z tej ziemi![]()
Kochane moje!!! Ja jeszcze w dwupaku! Od 23 zaczęły się bardzo bolesne skurcze, ale do przeżycia. Niestety od 3 zaczęły stopniowo ustawać. Teraz z kolei boli miednica i nogi, a brzuch stawia się znów co około 5 minut. Tak czy inaczej na 19 idę do szpitala, do położnej mojej na zapis ktg, ale ona mówi, ze już wtedy się postara żebym urodziła. Zobaczymy. Póki co nie jestem w stanie się na niczym skupić.
Aha - jak tylko zbiorę się na dobre do szpitala to dam wam znać, także jeśli nie ma ode mnie wieście to znaczy, że jeszcze dwupak...
Buziaki...
na necie piszą że takWiecie może czy można brać espumisan w ciąży? Bo nie wiem czy mam męża ganiać do apteki po pracy... Powróciły mi z pierwszych miesięcy ciąży dolegliwości - zapowietrzenia... Nie mogę tego nazwać wzdęciami, bo powietrze zostaje w żołądku i ciągle chce mi się bekać... Matko...