reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
ZDAŁAM, ZDAŁAM, ZDAŁAM !!!:-)
Jaka ja byłam mądra jak odpowiadałam chyba to zasługa synusia:tak:

Co do moich doleglowości mam dziś całodniową zgagę
piecze jak choinka w przełyku m:laugh2:oże to coś młody majstruje mi albo w żołądek kopie
Mój T tradycyjnie pojechał na 'megapilne' konsultacje i nie mam z kim świętować zwycięstwa...upijam się za to procentami. 100% to za dużo?

SUUUPER!! GRATULACJE!!:-D:-D:-D:laugh2:

Dzięki:-)
Myślałam, że będzie gorzej...ale poszło gładko, aż się wszyscy zdziwili, jak wyszłam po 5 min uśmiechnięta :-D

Zaraz przyjdzie moja 'okresowa' siostra - bidula ma problemy z miesiączką i ją zalało w pracy:no:

luuuznka gratulacje...

a mnie dzis zgaga nie opuszcza tez :( az zygac mi sie chce :( jak jem tylko mi przechodzi ... ale co ja jesc mam :( juz nie wytrzymuje :( zaraz chyba rennie wezme ... aj . . .

Bądź silna! Ja jestem....jakoś znoszę to paskudztwo, ale mi strasznie niedobrze bleeeee
głowa mi ciąży, ale pomimo zmęczenia od nauki nie położę się...nie mogę...
I dzięki wielkie

Gratuluje!!!!

Ja dzis tez czuje sie fatalnie i zgaga mnie wykancza,juz niewiem co mam z nia zrobic nawet po renni przechodzi na chwile:-(Wymioty nawet z tego powodu byly...........

reklama
luuuzna gratuluję, mam nadzieję, że też będę się cieszyć jak zobaczę wynik poprawki.

Byłam dziś u ginekologa i pytałam go czy moje dziecko jest owinięte pępowiną i powiedział mi, że takich rzeczy nawet się nie mówi ciężarnym, bo teraz może jest owinięty a za godzinę już nie:-) Tak nie ma co się tym stresować.

Do góry