reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Nawet nie chcę mysleć jak będzie sie nade mną pastwił. Ostatnio jak u niego byłam pogadaćo oblanych egzaminach, to wywnioskowałam, że nie mam taryfy ulgowej ;/
Ale trzeba byc dobrej myśli!

reklama
natalunia też uważam, że powinnaś z mężem porozmawiać. tu faktycznie chodzi o zdrowie, już pal sześć ta kasę. u mojego taty podejrzewali raka płuc (palił 2 paczki dziennie), raka co prawda wykluczyli, ale ma inne problemy z płucami! ograniczył palenie, chociaż nie rzucił zupełnie i też się na niego wkurzam, bo ma dopiero 54 lata!
mam nadzieję, że Twój mąż zrozumie, że to palenie niczemu dobremu nie służy

oglądałam przed chwilą Dzień Dobry TVN i bylo w nim o super prezentach dla dzieciaczków: Bukiet dla bobasa - prezent dla przyszlej mamy i dziecka

Luuuzna, trzymam kciuki za egzamin :tak:
widziałam. Super! Te bukiety zwłaszcza mi sie podobają. Cudeńko takie pozwijane czapeczki i skarpeteczki. Mógłby mi ktoś taki sprezentować :-)

widzialam tez ale za tort z 18 pieluch i tetrowej jednej niecale 100 zl :o hehhe :)
aaa tam komplet ubranka jeszcze nei zauwzazylam :)
no właśnie u nas to jest okropnie drogie, a na ebayu jakis czas widziałam te torty to naprawdę tanie były, zwłaszcza, ze były bardzo róznej wielkości

dziewczyny a jak idzie poznać czy się obniża czy nie??
bo ja nie mam pojęcia czy mój jest obniżony czy jeszcze nie....:sorry:
Ja poznałam po tym, ze jak wlożyłam spodnie z gumą to mi się ta guma na brzuchu wcale nie trzymała tylko od razu opadał, bo brzuch był szerszy na dole.
A jeszcze przypomniało mi się, ze obnizony całkiem brzuch jest wtedy gdy pod piersiami mieści nam się cała dłoń. Mi brakuje jeszcze 1 palec.

z tym rzucaniem palenia to wcale nie jest takie łatwe, jeszcze pamiętam :cool2: z dumą nie palę od 1,5 roku.

Natalunia - chyba nie to jest najgorsze, że pali, tylko to, że robi to po kryjomu... ja tak robiłam w pierwszej ciąży, i strasznie się wstydzę jak sobie przypomnę, zwłaszcza, że potem się okazało, że i tak wszyscy wiedzieli :zawstydzona/y: czułam się jak oszustka, i na dokładkę słabeusz - nałóg był silniejszy ode mnie.

Ja poznałam po tym, ze jak wlożyłam spodnie z gumą to mi się ta guma na brzuchu wcale nie trzymała tylko od razu opadał, bo brzuch był szerszy na dole.
A jeszcze przypomniało mi się, ze obnizony całkiem brzuch jest wtedy gdy pod piersiami mieści nam się cała dłoń. Mi brakuje jeszcze 1 palec.
z kciukiem czy bez?

reklama
Hej!
3dni mnie na bb nie bylo, a teraz staram sie nadrobic wszystkie zaleglosci, ale pewnie zajmnie mi to 3kolejne dni:/
Poczytalam co u Was, ale wybaczcie, ze nie odpisze kazdej z osobna...
Ja po imprezie 5rocznicowej, bylo fajnie, troszke nawet tanczylam(ale nie za duzo bo cala rodzina mnie pilnowala), ale rocendrola wywiajalam;) Wrocilismy bardzo zmeczeni, w dodatku synek mi sie pochorowal, meza lapie przeziebienie od tygodnia i chyba ja jestem w najlepszej kondycji...
Milego dnia e-ciotki :)

Do góry