reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

no widzisz madziek....:tak:
nie ma się czym denerwować ... więc spokojna głowa...
ja nawet nie pytam o to gina :-p hehe bo tez tak uważam.... że tera:-pz póki co może być poowijane a później już nie...
wkońcu gdyby to miało być czymś złym Bóg nie stworzyłby kobiety wten sposób aby dziecku w brzuszku coś się mogło stać i aby pępowinka była czymś złym dla jeszcze nienarodzonej dzidzi....

reklama
no widzisz madziek....:tak:
nie ma się czym denerwować ... więc spokojna głowa...
ja nawet nie pytam o to gina :-p hehe bo tez tak uważam.... że tera:-pz póki co może być poowijane a później już nie...
wkońcu gdyby to miało być czymś złym Bóg nie stworzyłby kobiety wten sposób aby dziecku w brzuszku coś się mogło stać i aby pępowinka była czymś złym dla jeszcze nienarodzonej dzidzi....

Zapytała go o to, bo jakiś czas temu parę dziewczyn pisało, ze po badaniu usg wyszło, że dzieciaczki są owinięte. I lekarz do którego jeżdżę na usg 3D kazał mi przyjechać 19 października, żeby sprawdzić ile razy mały owinął się pępowiną, ale wychodzi na to, że jest to bez sensu i lekarz naciaga pacjentki, bo przeciez ja mam termin na 7 listopad wg. @. i mały przez ten czas będzie się owijał i odwijał:tak:

Ja uciekam piersi przyprawić do sałatki, bo jutro mam gości i robię sałatkę z zupek chińskich, łatwo, szybko i smacznie:tak: odkąd jestem w ciąży w buzi zupki chińskiej nie miałam.
Miłego wieczorku dziewczynki i do jutra:-)

A mi sie robi ostry stan zapalny przy zebie na ktorym mam porcelanowy mostek:((( obawiam sie ze ropa podejdzie...Kurcze, mam go juz 5lat, a od zeszlego roku ciagle cos sie dzieje. Dentystka mowi, ze musialaby go sciagnac aby zobaczyc, ale sie wtedy zniszczy, a na nowy mnie nie stac(ok 2tys zl). Mam nadzieje, ze stan zapalny minie(kupilam zel Sachol i plukam szafwia)a po porodzie juz dziasla beda mniej wrazliwe. A najbardziej mam nadzieje, ze zab pod tym mostkiem sie nie psuje...A tego nie widac nawet na przeswietleniu, bo koronka zaslania. Wiem, bo robilam w zeszlym roku bo mnie bolalo cos tam jak cholera, a dentystka stwierdzila, ze mostek jest zle zalozony, obciazony, a ja zestresowana i zgrzytam przez noc zebami stad tn bol. Teraz nie boli tak, tylko widze, ze sie cos dzieje :((

reklama
Do góry