R
rouż
Gość
Kurcze, przeoczylabym!!!:-)najlepszego mary, żeby było łatwo, lekko i przyjemnie!!! przy porodzie i w życiu!!!:-d
Przylaczam sie do zyczen!
mamulico-wybaczysz?;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze, przeoczylabym!!!:-)najlepszego mary, żeby było łatwo, lekko i przyjemnie!!! przy porodzie i w życiu!!!:-d
a ten lekarz to musiał być niezły.... wogóle jak tak można... ehhh...Zapytała go o to, bo jakiś czas temu parę dziewczyn pisało, ze po badaniu usg wyszło, że dzieciaczki są owinięte. I lekarz do którego jeżdżę na usg 3D kazał mi przyjechać 19 października, żeby sprawdzić ile razy mały owinął się pępowiną, ale wychodzi na to, że jest to bez sensu i lekarz naciaga pacjentki, bo przeciez ja mam termin na 7 listopad wg. @. i mały przez ten czas będzie się owijał i odwijał
gratuluję!!!ZDAŁAM, ZDAŁAM, ZDAŁAM !!!:-)
Jaka ja byłam mądra jak odpowiadałam chyba to zasługa synusia
ja też! się przyłączam :-)Kurcze, przeoczylabym!!!
Przylaczam sie do zyczen!
mamulico-wybaczysz?;-)
twoj maz ma niezla wyobraznie,zeby taki powod wymyslic