mi drętwieją ręce najczęśćiej w nocy jak spie, ale to pewnie dlatego że trzymam ręce u góry podłożone pod poduszkę i przygniatam je jeszcze głową, więc krew pewnie ma ciężkie krążenie.
no u mnie to chyba ten sam problem....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mi drętwieją ręce najczęśćiej w nocy jak spie, ale to pewnie dlatego że trzymam ręce u góry podłożone pod poduszkę i przygniatam je jeszcze głową, więc krew pewnie ma ciężkie krążenie.
dostalam od poloznej numer tel. zeby zadzwonic i sie umowic ale ona cos mowila ze pewnie nie wczesniej niz 35tyg mnie przyjma a zajecia niby sa co tydzienzadzwonie tam moze dzisiaj zobaczymy co powiedza, ale slyszalam ze te szkoly sa marne tutaj i wogole moje zajecia bylyby o 2:30 i w jaki sposob ja mam niby przyjsc z mezem jak pracuje
QUOTE]
to pewnie zalezy jak gdzie, bo mi np mowila zeby isc okolo 30 tyg i nie trzeba sie umawaiac tylko poprostu przyjsc....bo tez pytalam czy mam tam dzwonic i sie zapisac, ale wydaje mi sie, ze 35 tydz to troch pozno no bo przecierz mozesz zaczac rodzic troszke wczesnie i nie miec nawet szansy ich skonczyc....3 razy po 2 h nie wydaje mi sie zbyt duzo ale skoro i tak sa darmowe to co mi szkodzi isc...a no i tu troszke pomysleli i sa 7-9 wieczorem bo po 2 to faktycznie bez sensu godzina....
Cleo1981 proponuję dzień totalnego lenistwa, realnego niebycia;-)
Cleo pamietaj że maluszek pewnie woli jak jego mamusia jest usmiechnieta.... wiec wez kąpiel może akyrat sie odprężysz i humor wróci.....
dziewczyny mam prośbę czy któraś mogłaby mi tez przesłać te książki na maila zaklenta@yahoo.com dzieki![]()