xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Helenka powodzenia ;-);-)
Natalunia milego pisania pracy... jezeli to wogole moze byc mile ;-);-)
Natalunia milego pisania pracy... jezeli to wogole moze byc mile ;-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, a czy którejś z was drętwieją w nocy dłonie i stopy??? Ja dziś budziłam się co trochę z okropnym odrętwieniemi lekką opuchlizną i wcale nie chciało to przechodzić. Dopiero jak wstaję i postoję to mija :-( Aż palców nie czułam i zgiąć nie mogła. Okropne uczucie!
Hehe no to ladnie przytrzymalas pazurkiale jak 2 miesiace nie uzupelnialas i dalej sie trzymaja to mozesz pochwalic babke ktora ci robila i produkty na ktorych pracuje ;-) powiem ci ze nie ma lepszego uczucia jak przychodzi klientka z pazurkami z takim odrostem a one sie dalej trzymaja :-)
a nastepnym razem przyjedz do mnie na pazurki hehehe![]()
i pytanko, czy bedziesz dalej robic pazurki po porodzie? ja sama uwielbiam pazurki, ale juz od kilku tyg. nie mam zeby sie przyzwyczaic, bo balabym sie ze maluszka zadrapie. ;-)