reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Tez tak mam - na szczescie moja mama zaoferowala sie z pomoca i ona wszystko dla maluszka bedzie prasowac :) mi zostaje popranie :tak:

a ja właśnie patrzę jak moja pani Kasia sprytnie wszystkie małe ciuszki prasuje.. mówiłam, żeby dała spokój, że jeszcze za wcześnie, ale jej to sprawia przyjemność chyba :-) z nadzieją w głosie pytała, czy będę prać jeszcze raz i kiedy :cool2:

reklama
czesc dziewczyny ja juz tez na nogach nastawialam sie na jakis spacerek dzisiaj ale pogoda wybitnie marna...u was tez tak to wyglada? chyba zapowiadali ze mialo byc ladnie...M w pracy wiec czeka mnie kolejny dzien siedzenia samej w domu

dziendoberek laseczki...
musze wam powiedziec, ze mnie moj D wczoraj wieczorem zaskoczyl bo powiedzial, ze moze lepiej przygotuje torbe do szpitala przed przeprowadzka w razie czego.....bo jak by co to w trakcie ciezko bedzie nam wszystko znalezc...i tak sobie pomyslalam..wow, nawet nie wiedzialam, ze on o takich rzeczach mysli i uswiadomilo mi to tylko znwu, ze za miesiac moge juz rownie dobrze urodzic.....

szczesciaro ty.....ja pamietam jak na poczatku D zrobil prasowanie i poprasowal wszystko mega dokladnie, ale poskladal tak, ze potem wygladalo gorzej niz przed....:laugh2:i tak sie skonczyla jego kariera z zelazkiem....:laugh2:

dziendoberek laseczki...
musze wam powiedziec, ze mnie moj D wczoraj wieczorem zaskoczyl bo powiedzial, ze moze lepiej przygotuje torbe do szpitala przed przeprowadzka w razie czego.....bo jak by co to w trakcie ciezko bedzie nam wszystko znalezc...i tak sobie pomyslalam..wow, nawet nie wiedzialam, ze on o takich rzeczach mysli i uswiadomilo mi to tylko znwu, ze za miesiac moge juz rownie dobrze urodzic.....

no proszę jaki kochany mąż :tak:

moja też jedzie dzisiaj na balecik :-)
troszkę mnie przeraża że to dwa razy w tygodniu ale narazie mąż dowozi później będę ja z rodzeństwem:tak::-)

mnie przeraża to, że mała dwa razy w tygodniu balet, i raz ceramika, syn raz szachy i raz tenis, ja raz hiszpański... i jeszcze prace domowe synka :confused2: a tym wszystkim będzie zaraz rządzał mój mąż :szok: bo ja będę zajęta dzidziusiem :eek:

zaraz szykuję się do fryzjera powolutku spacerkiem:-)

a powiem Wam w sobotę przeżyłam chwilę grozy
troszkę popadało i zrobiło się zimno więc
wyciągnęłam moje dzinsy ciążowe które nosiłam do końca z martynią i co
zabrakło 6 cm żeby wogóle się zapiąć :szok:
do końca ciąży będę więc biegać w gietrach i jednej spódniczce którą sobie kupiłam no nic jeszcze troszkę i mam nadzieję wrócę do swoich ciuszków

no i cieszę się że na zimę będziemy już bez brzuszków :tak:;-)

mnie przeraża to, że mała dwa razy w tygodniu balet, i raz ceramika, syn raz szachy i raz tenis, ja raz hiszpański... i jeszcze prace domowe synka :confused2: a tym wszystkim będzie zaraz rządzał mój mąż :szok: bo ja będę zajęta dzidziusiem :eek:

pomyśleć że mnie przeraziło jedno dziecko które trzeba odprowadzić do przedszkola odebrać i zaprowadzić dwa razy w tyg na dodatkowe zajęcia:-D
nie no jesteś wielka:tak:
wychodzi na to że u nas to małe piwko w porównaniu do Was:tak:

reklama
Do góry