MONIA-AREK
Fanka BB :)
A ja zamiast sie wysypiac, to od 1,5 godz nie śpie. Wy pewnie jeszcze w łóżeczkach, co?? Zazdroszcze... ALe pewnie za godzine czy dwie nadrobie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to te śliczności pod twoim niciem to nie twoja córka?, ok. jak najbardziej rozumiem, ja tez jak wstawiam fotke to zamazuje np twarz. Ale masz całkowitą rację i super pomysł z tym zamkniętym wątkiem fajnie by było.
Dziewczyny, nie wiem czu już było to poruszane ale powiedzcie czy Wy też macie problemy z oddychaniem. Ja cały czas czuje jakby mnie coś dusiło. Wiem, że pewnie dzidzia robi sobie miejsce ale już mnie to denerwuje bo cały czas mam zadyszke.
kiedyś widziałam w Smyku i jeszcze w jednym sklepie tylko nie pamiętam w jakim ale napewno w Jankach. Tylko to dawno było.
Sprobuj ukrochmalić, moze wtedy będzie stała? Albo podpytaj inne matki z grupy gdzie kupiły.
Czy ten czas nie może szybciej lecieć? Ja już mam dość!!! Jeszcze 6 tygodni i moge rodzić! Minie te 6 tygodni i normalnie biorę się za szorowanie wszelkich kafelków i okien (włącznie z dachowymi), piję hektolitrami herbatkę z liści malin i zasuwam cały dzień po schodach! I zadręczę męża w łóżku! bo już mam serdecznie dość! 9 miesięcy to zdecydownaie za długo. 6 by w zupełności wystarczyło.
Niestety nie zgodze się
Mam uczulenie na żelazko i koniec. Wczoraj zmusiłam sie do wyprasowania pierwszej partii ciuszków ale szczerze zastanawiam się czy/jak długo tak pociągnę...
Nie cierpię praoswać i już.
juz wstawiałam zdjecie z aukcji i w realu jest jeszcze 100 razy śliczniejsza KOŁYSKA śliczna jak nowa (721226162) - Aukcje internetowe Allegro
Kurcze, dzisiaj myślałam, że umrę.. Któraś z Was coś takiego chyba opisywała..
W pewnym momencie zaczął mnie brzuch boleć, ale wysoko, tuż pod mostkiem. To było uczucie, jakby mnie ktoś piłował I tak ze 4 godziny.. zastanawiałam sie czy nie jechać do szpitala, bo cholercia wie o co chodzi??
Później bolał już cały I nic więcej, żadnych innych objawów..
Po wicycie w WC, jak ręką odjął.. A ja myślałam, że mi się łożysko odkleja?!
Czegoś takiego jeszcze nie przeżyłam.