reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

mój M to chyba nigy w życiu żelazka nie miał w ręce, bo jak mu kiedyś powiedziałam żeby sam sobie wyprasował to powiedział że szkoda by było bo on to raczej by zniszczył a nie wyprasował. Z resztą za niego mama wszystko prasowała. Ja też nienawidzę prasować i od roku może miałam pare razy żelazko w ręce. Mój M tylko się wkurza że nie prasuje. Ale ja nie widze sensu bo swoje rzeczy jak rozwiesze i później ładnie poskładam w szafie to nie są pogniecione, a jego rzeczy nawet jak wyprasuje to on za chwile tak poukłada wszystko na półce że i tak jak wyciąga to są zmięte wiec szkoda prądu :)) trzeba oszczędzać środowisko :))
Ja też praktycznie nic nie prasuje:-Dtak rozwieszę żeby było idealne jak zdejmę z suszarki.No ale dzidziusiowe ciuszki już prasuję, dziś chyba ciąg dalszy ale mi się nie chce :-D

reklama
O tak tak!!!!

Na wspólnej nareszcie już dziś:-D:-Di Londyńczycy :-) też od tego tygodnia:-)

no i zapomnialas o brzyduli hehehe :-D annie marii wesolowskiej, detektywach, w11 i calej reszcie hehehehe

Ja też praktycznie nic nie prasuje:-Dtak rozwieszę żeby było idealne jak zdejmę z suszarki.No ale dzidziusiowe ciuszki już prasuję, dziś chyba ciąg dalszy ale mi się nie chce :-D

mnie tez czeka cala sterta ciuszkow do prasowania (jeansikow, kolejnych bluz i bluzeczek itd.) no i nastepone pranie trzeba wsadzic (kocyki, pieluchy, itp) a jeszcze jakies ciuszki mi zostaly

o no no Brzydula:-D

Wesołowskiej nie cierpię :-D
No i House oczywiście ale on leci cały czas:-D

hehe ja tez wesolowkiej nie lubie ale jak leci to juz ogladne :-D:-) z serialami szybciej zleca oczekiwania, mam nadzieje tylko ze brzydula skonczy sie przed narodzinami syneczka bo pozniej juz nie bedzie czasu na ogladanie hehehe

klaudzia do idealu to mu daleko....ale milo mnie tym zaskoczyl....
sylaba- zebym ja byla taka zorganizowana....wstalam jak zwylke o 8 a jedyne co zrobilam przez 3h to wykapac sie, ubrac, zrobic krotkie zakupy i zjesc sniadanie...
musze koniecznie sprzatnac lazienke i poopkurzac....no i moze faktycznie spakuje te szpitalne torby, tylko najpierw pranie....

Ja katuję jeszcze M jak Miłość i Barwy Szczęścia. Jak przyjadę z pracy to mam tak:
Teleekspres
chwila przerwy
18.00 - jakiś teleturniej na TVP2
19.00 - Fakty
19.30 - Wiadomości
20.00 - Barwy Szczęścia
21.00 - M jak miłość albo House. Mimo, że Housa wszystkie serie mam obejrzane, nie mogę się powstrzymać żeby nadal go oglądać. Uwielbiam gościa po prostu :tak:

reklama
moj maz sie smieje ze jestem jak program bo bez programu powiem mu od 9 co pokoleji mozna ogaldac gdzie co jest hehe :) to od tego siedzenia w domu... dobrze ze juz nowe odcinki beda a ogladalyscie wczoraj Taniec z gwiazdami? :) w lekkim szoku jestem z tych co myslalam ze bedzie smiech zaskoczyli :)

Do góry