reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Cześc dziewczyny!!
Widze ze rzuciłyście sie w ferwor ubrankowy... Ja na razie sprzątam bo tesciowie z Anglii pryjeżdżają i razem bedziemy przeglądać ubranka.
wczoraj padłam wybierałam z mężem garnitur i przyszła mi sukienka na Slub siostry...chyba dobra...pomóżcie! Może być?

Załączniki

• 03092009848.jpg
    03092009848.jpg
    29,3 KB · Wyświetleń: 46
Cześc dziewczyny!!
Widze ze rzuciłyście sie w ferwor ubrankowy... Ja na razie sprzątam bo tesciowie z Anglii pryjeżdżają i razem bedziemy przeglądać ubranka.
wczoraj padłam wybierałam z mężem garnitur i przyszła mi sukienka na Slub siostry...chyba dobra...pomóżcie! Może być?

super sukienka:-)a TY rownie super wygladasz:-)Taka chudziutka jestes tylko w brzusio Ci poszlo:-)

klaudzia ja tez prasuje na raty hehe nieprzepadam za tym :) ale juz na dzis skonczylam kilka rzeczy nie wyschło wiec do jutra poczekaja albo wieczorem zaraz poskladam i poukladam juz do szafki :)

Cześc dziewczyny!!

slicznie wygladasz szczuplutka jestes brzusio swietnie wyglada w tej kreacji wiec spokojnie mozesz isc w niej ;)

a wczoraj urodzila moja kolezanka tzn znajoma taka synka 2700g narazie tyle wiem :) ale zazdroszcze jej ze ma to juz za soba :)

Ja z praniem i prasowaniem jeszcze się wstrzymuję. Może po wizycie 18.09 lekarz pozwoli mi się trochę poruszać to wtedy sama się za to wezmę, a jak nie to cała przyjemność na mojego M spadnie, albo mamę poproszę. Moja mama upiera się,że te ciuszki które można to trzeba najpierw w garnku wygotować. Też tak robicie??? Nie wystarczy w pralce, np. 60 stopni + 2 płukania?

ja piore w 60 i wlasnie 2 płukania chyba ze mam kilak ciuszków ktore boje sie prac w 60 to wtedy 40 i tez dwa płukania

Dzięki dziewczyny bo jakas taka mało obiektywna jestem....
ach juz nie moge sie doczkac przebierania w tych ciuszkach ale mam ich tyle ze musze na pomoc zaczekać a tu wszyscy w przygotowaniach do ślubu ugrzęźli :-)
POZDRAWIAM

Widzę, że prasujecie zawzięcie :))) A w jakim proszku pierzecie?
Mam pytanie do was, czy wam przy myciu zębów też tak krew leci???? Ja normalnie mam czerwoną szczoteczkę do zębów. I ostatnio mi bardzo często krew z nosa leci....

Mi tez nieraz leci krew z dziasel i bardzo czesto bola mnie dziasla bo sa pociachane. Kup sobie paste to wrazliwych dziasel i miekka szczoteczke tez do wrazliwych dziasel i powinno sie poprawic, ja ostatnio uzywalam zwyklej i znowu zaczely krwawic, a przy wrazliwych bylo ok ;-)

ja piore w 60 i wlasnie 2 płukania chyba ze mam kilak ciuszków ktore boje sie prac w 60 to wtedy 40 i tez dwa płukania

Ja niestety 90% ciuszkow jakie mam moge prac tylko w 40 wiec wiec wszystko piore w 40 ale tez robie 2 plukania ;-)

Cześc dziewczyny!!

sukienka przesliczna, a ty wniej wygladasz wprost idealnie wiec napewno spokojnie mozesz w niej isc :) :-):-):-) wogole promieniejesz z brzuszkiem :) widac ze ciaza Ci sluzy

ja czuje się dzisiaj okropnie bo wczoraj wieczorem postanowiłam wziąć witaminy :wściekła/y:całą noc nie spalam bo mi bylo niedobrze a od rana wymioty na szczęście do Zuzi przyszła niania bo nie wiem jak dałabym sobie rady ...

Wspolczuje :-( tez nie przypuszczalam ze witaminki moga tak zaszkodzic

reklama
Ja dzis bylam w pracy na plotkach aby odreagowac sytuacje z przedszkola(synek mial kryzys jak go zostawialam, plakal i histeryzowal, a jak ja wyszlam to ja plakalam, a wlasciwie lzy same mi lecialy)i okazalo sie ze moja znajoma w zeszlym tygodniu urodzila upragnione dziecko-synka. 2lata leczyla sie chyba na wszystkie mozliwe sposoby aby miec baby i udalo sie. Miala cc, bo okazalo sie, ze synek jest duuuzy 4400g i 59cm! Dla mnie to szok! Prawdziwy chlop!!!

Do góry