reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

camelia bardzo ładnie w niej wyglądasz:tak:

Kaśka k ja dziś rano miałam wizytę fryzjerki w domu, no i skróciła mi włosy, wycieniowała i czuję się jak nowo narodzona:-)

Też planuję trochę dziś odpocząć, skończę obiad i leżakuje, potem zastrzyk i wybieramy się do Wrocławia na pokaz fontanny pod pergolą o 21.

Miłego dnia i do później:-)

reklama
Dziewczyny to prasowanie mnie WYKANCZA! narazie tylko bodziaki i kilka par spichow a ja juz sapie i kregoslup mi wysiada hehe :-) a gdzie tam jeszcze....
ja mam na to metodę. Siadam na kanapie, podpieram się poduszkami i prasuję. konecznie włączam telewizor. Najlepiej mi idzie w czwartki bo od 20 do 4 rano lecą CSI :-) oczywiście nigdy nie wytrzymałam tyle godzin prasowania ;-) ale jak sie gapię z kanapy w telewizor to jakoś dużo szybciej mi to idzie.

Ja z praniem i prasowaniem jeszcze się wstrzymuję. Może po wizycie 18.09 lekarz pozwoli mi się trochę poruszać to wtedy sama się za to wezmę, a jak nie to cała przyjemność na mojego M spadnie, albo mamę poproszę. Moja mama upiera się,że te ciuszki które można to trzeba najpierw w garnku wygotować. Też tak robicie??? Nie wystarczy w pralce, np. 60 stopni + 2 płukania?
ja myślę,ze żadne z dzisiejszych ciuszków nie wytrzymają gotowania w garze. Ja pieluchy tetrowe starszego prałam w 90 stopniach - jak już uzywąłam do wycierania mordki po deserkach - żeby doprać plamy i niewiele z nich zostało niestety. Używam je tteraz głownie do mycia toalety :sorry: Teraz niestety większość wyprałam ubranek w 40 stopniach, bo tak kazały metki.

hmm tym to juz przypuszczam że zajął się mój mąż bo jak wróciłam ze szpitala wszystko było posprzątane pościel chyba wyprał a materac wyczyścił pewnie szczotką musze go dzisiaj o to zapytać :-p:sorry:
zapytaj koniecznie, bo z jakiś niewyjaśnionych powodów jest to kwestia która najbardziej mnie stresuje :-) zwlasza, ze mój mąz na pewno materaca nie upierze (no i obawiam sie,ze to co wsiąknie w środek moze pozostawiać później jakiś zapach) nawet nie mam pewności czy by znalazł pościel na zmianę :sorry:

Ja już od co najmniej miesiaca idę do fryzjera i jakoś dojśc nie mogę. Moje dziecko tez zapuszczone i kudłate aż sie prosi o fryzjera, a ja normalnie jjakoś nie mogę sie zawziąć. Musze to koniecznie w przyszłyym tygodniu zrobić, bo inacczej chyba nie zrobię wcale. Może dzisiaj na spacerze pójdę nas zapisać.
A farbę do włosów kupiła tydzień temu i stoi sobie spokojnie w łazience i czka na swoją kolej ale ja kompletnie nie mam czasu się za to wziąć.

Powtórzę sie tutaj też, będzie Synek :-D:-D:-Dwidziałam jajeczka, lekarz pewien na 1000%.A więc papa sukieneczki:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja ostatnio pofarbowalam sobie wloski, troszku podcielam koncowki i od razu lepiej sie poczulam ;-)

Cleo ladna niespodzianke Ci syneczek przygotowal :-)

Oj te nasze przesady na poczatku ciazy ze niby wiecej dziewuszek na listopad sie nie sprawdzily. Same rodzynki hehe ;-) Beda mialy branie dziewuszki jak tyle samcow sie nimi zainteresuje

ja ostatnio pofarbowalam sobie wloski, troszku podcielam koncowki i od razu lepiej sie poczulam ;-)

Cleo ladna niespodzianke Ci syneczek przygotowal :-)

Oj te nasze przesady na poczatku ciazy ze niby wiecej dziewuszek na listopad sie nie sprawdzily. Same rodzynki hehe ;-) Beda mialy branie dziewuszki jak tyle samcow sie nimi zainteresuje

Mój mąż w szoku!!!!Mówi że nie wierzy i musi zobaczyć to jak nagarłam na aparacie :-D:-D Ale dowody są widoczne jak tralala:-D:-D

Kaśka k ja dziś rano miałam wizytę fryzjerki w domu, no i skróciła mi włosy, wycieniowała i czuję się jak nowo narodzona:-)

to super :tak:będziesz teraz mogła wieczorkiem facetów wyrywać :-p
bawcie się dobrze
też gdzieś bym ......:tak:no ale totalna dupa
strasznie mi brakuje wyjść z mężem:-( ostatnio byliśmy sami dwa lata temu na ślubie kuzyna
niestety żadnej babci siostry nikogo z kim moglibyśmy córeczkę zostawić

ale nic fryza mam na poniedziałek :-)

tylko dziecko muszę wyleczyć :sorry:bo inaczej ze mną idzie:confused2:

reklama
Do góry