xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
jak to wszyscy mowia najwazniejsze pozytywne nastawienie. przez to ze was czytam jakos troszke odchodzi ten strach ;-) ciesze sie ze dolaczylam do tego forum ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja zazwyczaj czuje z góry i pobokach ... czasem smieje sie ze maluch grzebie w przewodzie moczowym bo sa momenty ze od tak sobie pecherz mi cisnie i za chwile juz nie albo czkawke jak ma to na dole czuc mocnoSkoro mój dzidź jest głową do dołu, to czemu czuję ruchy wszędzie, w tym też na dole? Jak Wy macie?
Dziewczyny zaczynam prasowansko dzis, polowa ciuszkow juz wyprana i suchutka, za chwilke nastepe pranie wrzuce :-)
a wogole to ciagle ktos mi mowi ze to zawczesnie bo sie jeszcze zdaza zakurzyc i bede musiec jeszcze raz prac.
Co wy o tym myslicie?
Poród ma być najpiękniejszym przeżyciem w naszym życiu i w dużej mierze od nas samych zależy czy tak będzie :-)
a tak wogóle to przy małej czas szybko mi leci przedszkole
i zapisaliśmy ją na balet pierwsze lekcje za nami
cześć mamuśki :-) !!!
poczytałam trochę waszych postów i podziwiam :-), ja postanowiłam że nie kupuję żadnych ubranek do narodzin mojego maleństwa ,mam trochę rzeczy od znajomych i mam nadzieję że na sam początek wystarczą ,a potem będę robić zakupy ,ponieważ nie chcę kupić za małych rzeczy , a na przykładzie koleżanki wiem że bywa różnie ( pół szafy ubranek okazało się za małych zaraz po porodzie)
za to wszystkie pozostałe rzeczy typu wózek , łóżeczko czy wanienka mam już zakupione i teraz tylko czekają na rozłożenie i przyjęcie swojego małego gospodarza :-)
jeśli chodzi o samopoczucie to u mnie jest póki co całkiem nieźle , najbardziej dobijające są wędrówki do toalety i szybkie męczenie się ale poza tym wszystko jest dobrze , łącznie z wynikami badań
miłego dnia ;-)