reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista mamus styczniowych:)

reklama
Witam nową mamusie i jej córcię ;-) Napisz coś o sobie i udzielaj się na innych wątkach :tak:

Wygląda na to, że Śląsk góruje ;-):-D:cool2:

Witaj Sówka. Jak się nie mylę to jesteś kolejną mamą, która przybywa do nas z forum Mamo to ja. Cieszę się, że jest Was coraz więcej:tak::-). Ja już dawno doszłam do wniosku, że nie warto tracić czasu i nerwów na tamto forum bo zrobiło się tam bardzo nieprzyjemnie.
Dane swojego synka wpisz w wątku:
rozdwojone-styczniowki-2007-i-ich-maluszki
Ela dopisze Was do listy.

reklama
o a co to za forum Mamo to ja? ;-)

witaj Sówka :-)
To takie forum na stronie tvnstyle, ale nie polecam, ostatnio panuje tam straszny chaos. Na tym forum nie ma logowania i ktoś podszywa się pod inne forumowiczki, obrażając i ubliżając innym mamom. Więcej tam jadu i złości niż dobrych rad i zrozumienia.

Do góry