reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista mamus styczniowych:)

reklama
cześć dziewczyny
mam na imie Aneta dopiero sie zarejestrowałam
karlam mi poleciła to forum
ja urodziłam 14 stycznia oczywiście 2007
córke Alicje
pozdrawiam:-)

Aanneettaa juz myslalam ze Cie tu nei zagonie ;-) hehehhe ;-) czytalam na Blogu ze malutka juz niema wnm ? ;-) to SUPER!!! a no i szczegolne pozdrowienia od Michalka w koncu urodzili sie w ta sama niedziele hehe ;-) :-)

Aanneettaa juz myslalam ze Cie tu nei zagonie ;-) hehehhe ;-) czytalam na Blogu ze malutka juz niema wnm ? ;-) to SUPER!!! a no i szczegolne pozdrowienia od Michalka w koncu urodzili sie w ta sama niedziele hehe ;-) :-)

heheheh no mało czasu ostanio miałam bo cwiczenia a poza tym byłyśmy na mazurach no i pech ze dwa razy po 5 tyg komp w naprawie no ale juz jestem i dzieki za zaproszenie własnie sie wkrecam ;)

reklama
Heeeej!!!! Ja też jestem styczniową mamusią - przymiecie mnie do swego grona??? :-) Hania urodziła się 25 stycznia. Pozdrawiamy:-)

Do góry