reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista mamus styczniowych:)

reklama
Cześć Emilka! Witam i gratuluję przyszłego drugiego dzieciątka.

mam pytanko. Zamierzam nadać mojej córci właśnie Twoje imię. Jak się je nosi? :-)

dziekuje za cieple przyjecie:-)

Lrien moje imie uwazam za uniwersalne, od zawsze zwracano sie do mnie Emila , Emilka rzadko, a teraz z racji tego ze mieszkam na obczyznie czyli w Belfascie ludzie zwracaja sie do mnie Emilia tak wiec nic nie przekrecaja. Ogolnie nieprzyjemnosci nie mialam.

Pozdrawiam was Stycznioweczki:-)

Witam Emilkę wśród stycznioweczek :-)

Przejrzałam całą uaktualnioną listę stycznióweczek i zdziwilam się, że tyle nas jest. Część z nas ostatnio się nie pojawia na BB, czy wiadomo co się z nimi stało?

reklama
Do góry