reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista mamus styczniowych:)

Witam dziewczynki. :) Jestescie kochane, ze tak mnie witacie, od razu czuje sie jak w domu. :)
Karlam, tak chodze do Dlubaka, ale skad wiesz??

reklama
Karlam ..... a ja myślałam, że ty jesteś z Gliwic .... może przez ten ślub w USC Gliwice

Aph ... ty mi Rudy Śląskiej nie przesuwaj, bo mój gin pracuje w Szpitalu na Goduli i ja mam zamiar własnie tam zdążyć ;)

Aph tak mi sie skojarzylo gdy napisalas ze twoj lekarz jest ze szpitala ze switochlowic:) no bo ja tez bede tam rodzic chyba :) wiec moze przywioza nas jednoczesnie:) ja do Dlubaka ide dzsiaj :) juz sie nie moge doczekac:) a tak wogole to co myslisz o nim? moze napisz prywatna wiadomosc :) bo tutaj chyba nie wypada:)

Mariola bo USC w Zabrzu jest w remoncie i sluby daja w UM :) a ja chcialam tak ladnie no wiesz:)

xmamuska
Chłopaki górą! ;D ;D ;D ;D
(dziewczyny są oczywiście mądrzejsze ;), ale ja pierwszy raz obstawiam facetów, bo po pierwsze i tak rodzi się ich więcej niż babeczek, a po drugie-mam jednego w brzuchu! ;D)

Czesc dziewczyny - podczytuje Was czesto,a le zupelnie nie mam sily na pisanie.
Dzisiaj jednak napisze, ze bylismy na USG i mamy chlopczyka( 100 % pewnosci wedlug lekarza).
Termin porodu przesunal sie na 12 stycznia :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
dzidzius osiagnal juz 40 % swojej przyszlej ( porodowej)budowy.Trzymajcie sie ide spac , bo znow padam ze zmeczenia! :laugh: :laugh: :laugh:

Wiktoria ..... jest 5 rano a ty dopiero idziesz spać ! Więc już się nie dziwię, że jesteś ciągle zmęczona haahaa też bym była ;)

Gratuluję chłopczyka

reklama
hej Wiktoria u mnie po wczorajszym USG na 60-70 % jest chlopak, ale jeszcze sie wstrzymam z oznajmianiem tego do to nie jest pewne:) ale cos czuje ze to bedzie chlopak :) bedzie po tatusiu wysoki, juz sie martwie jak ja go zdolam urodzic :)

Do góry