reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista mamus styczniowych:)

spadłaś 4 kg? Ja ani trochę, ale w sumie ja nie wymiotowałam. Na dzień dzisiejszy jestem 2 kg do przodu...........
No i też mnie już smyra po żołądku mały głodek.
Robię dziś coś pysznego na obiad, zapiekankę z ryżu z jabłuszkami. Mniam. Uciekam do kuchni! Smacznego. pa!

reklama
Wytrzymamy ;D ja napewno bede w swieta i w sylwestra przy kompie :laugh: ja chce juz swieta :p

witajcie Mamusie :) dopiszcie mnie proszę do listy - 18 styczeń mój termin. Jestem Gosia o niuniusia staraliśmy się przez rok po ślubie jesteśmy już 3 lata na 20 lipca minęły - ależ ten czas leci, a co będzie jak już dzidziuś będzie na świecie - będzie jeszcze szybciej :) ale już się nie możemy doczekać. życzę dobrych humorków i zdrowych dzidziusiów.

Hello, rodziłam w maju, kupiłam sobie bomba wózek, ale niestety mamy małe autko i nie możemy sie zapakować, musiałam albo zmienić samochód albo kupić mniejszy wózek, więc kupiłam juz spacerówkę (polecam Peg Perego Venezia). Sprzedaje swój wózek, Peg Perego gondola, spacerówka i fotelik 0-13 kg, wszystko w jednym kolorze, granat z białym, bardzo wygodny dla dziecka, olbrzymia gondola co sprawdzi się zimą, duże pompowane koła, gratis parasolka i pokrowce na koła. Moja siostra rodzi w listopadzie i ma identyczny wózek bo wiadomo, ze dziecko zimaąbedzie grubo ubrane i przykryte wiec musi się mieścić i mieć wygodnie w gondoli.Cena 1400 za wszystko do uzgodnienia, odbiór Warszawa, Skierniewice, Łowicz, zdjęcia dodam jutro. mail aroter@o2.pl, zdjęcia prześle na e-maile

Witam wszystkie przyszłe i obecne mamusie ;D ;D ;DProsze o wpisanie mnie na liste ciężarówek :) styczniowych mam termin na 09.01.2007r. ;D ;D DZIĘKUJE

Witajcie stucznióweczki. Jestem grudniówką ale i tak Was pozdrawiam, bo termin mam na 28.12.2006, więc kto wie, może będę też jedną z Was. :D

Witaj AbEjA faktycznie, ciekawa tylko jestem czy dotrzymamy tej daty,poprzednią ciąże też miałam na ten sam termin co moja koleżanka:) niestety karzda urodziła w innym terminie. Obydwie miałyśmy na 03.07.2004r ona urodziła 30.06.2004r a ja 07.07.2004r. A więc wszystko przed nami:)

reklama
Do góry