reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista mamus styczniowych:)

reklama
Witaj Wiola :)

Co do imion... odkąd pamiętam miał być Kacperek albo Oliwka.. BANKOWO :):) ale wtedy tylko mówiliśmy o dzieciach. Teraz juz nie jestesmy tacy pewni... pojawia się Filip i Szymonek... pojawia się Kaja, Zuza, Lenka.. kurcze, gdyby to była ciaża mnoga nie mielibyśmy takiego zgryza :):) Usia to ma faaaaajnie :)

Ja myślę, że jakby to było ciąża mnoga, to dopiero byłby problem. Ja mam już kłopot z nadaniem jednego imienia

A ja sie jeszcze nie zastanawialam nad imieniem najpierw jestem ciekawa co bedzie dziewczynka czy chlopczyk.Tak bedzie latwiej wybrac :p

Ja wiem ze dziewczynka bedzie Tatiana a chlopiec, no coz na imie dla chlopca nie mamy z mezem pomyslu jeszcze :D

No i okazuje się, że z imonami dla chłopczyków wszyscy mają problem, nie wyłaczając mnie. Mój mąż chce Oskarka, ale coś Ola kręci noskiem, bo w przedszkolu jakiś Oskar ciągnie ją za warkocze. No cóż, ładna z niej bestyjka, więc na okrągło chodzi obdrapana. Wiecie, "końskie zaloty"

my wczoraj sobie rozmawialismy o imionach i chcialabym, zeby dziewczynka byla Milenka, a chłopiec Oskar. z Koleji Wojtek chce Filipa, albo Marysie. a, ze ja uparta to na kompromis nie chcialm isc i oczywiscie sie poklocilismy ::) Wojtek stwierdzil, ze zachowuje sie takl jakby to tylko moje dziecko bylo i ze chwilami ma mnie dosc. a przeciez to tylko zarty byly :-[

reklama
No co ty! Milenka i Oskar to jak narazie pierwsze poważne propozycje od Krzyśka i Oli, Ola chce Milenkę, bo to jej psiapsiółka z przedszkola, a Krzychu upiera się przy Oskarze>

Do góry