reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista mamus styczniowych:)

My imiona wybraliśmy chyba z 5 , 6 lat temu (jeszcze przed ślubem!). Niestety mężuś chwalił się na lewo i prawo , i tak w rodzinie rodziły sie dzieciątka a ich imiona podpowiadał mój M. Więc Mai już mieć nie będziemy, ani Patryka.

Ja nazwę dziewczynkę Laura. Podoba mi sie też Julka i Róża. Ale Julek teraz podobno małych jest bardzo dużo, a Różyczka to takie nietypowe imię...nie wiem czy się odważę...

Dla chłopaka miał być Kacper - ale że niestety to znów dzisiaj b. popularne imię wśród małych łobuziaków, musze wymyśleć coś innego. Czyli będzie Mateusz, Bartosz, albo Czarek ( tylko tak 3 pies dziadka ma już na imię to pewnie rodzina mnie rozdepcze, Maksymilian też odpada, bo rodzice mają Maksia -pudelka - hau hau)...

reklama
Witaj w klubie Karola - w klubie 2.01.07 ;D
Jak myślisz, damy radę wytrzymać do stycznia ?
Bo ja nie chcę w grudniu!!!!!!

Potem w lutym się założy nowy wątek o dzieciaczkach styczniowych. Ale będzie fajnie....
Rany już się doczekać nie mogę. Za rok na wakacje będziemy miały już fajne pociechy, półroczne dzieciaczki są rewelacyjne!!!!!!!!!

Ups ale mam zgagę.

reklama
Do góry