reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

A jaką temp ma niemowlak normalnei chyba ok 37 st? Bo ostatnio jak była mega kolka to Olcia miała 37,4 st ale nie wzięłam tego za stan podgorączkowy
bo coś mi sie wydaje że dzieci mają wyższą czy sie myle khm?

reklama
A mi sie wydaje ze normalna czyli 36,6 st, a tempertatura do 38,5 to stan podgoraczkowy.
A Karolla jak Olcia płakała to temperatura jest wyzsza czy jak np spi. Trzeba troche odczekac i dopiero mierzyc

Nie wiem juz sama ile powinna mieć stopni. Zawsze miała w pupie 37,1-czyli dobrze, o 5 kresek więcej. A wczoraj w pupie 37,8 i taka jakaś cieplutka była. Próbowałam jeść różne rzeczy, łącznie z nabiałem, wysypek nie ma. Ale zaczęły się problemy z brzuszkiem i katar, być może to dalsza część "marszu alergicznego". Czyli znowu ryż, indyk, jabłka. Dobrze, ze chociaż kukurydzę w kinie mogę zjeść...

Dziewczynki ze 100-licy u mnie kino odpada bo raz, że piszę pracę, dwa, że niedługo wyjeżdzam na majówkę a trzy, że szkoda mi tak pięknej pogody na kino więc ja może kiedy indziej ;D

No ja jutro nie mogę bo dziś się nie dostaliśmy do lekarza i idziemy jutro na 14. Swoja drogą to mam dość... a dopiero Pawła 2 dni nie ma :(

reklama
Do góry