reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

U mnie jest wiosna jeszcze gorsza niż rano. Rano tylko lało, a teraz to już jest konkretna burza. I robić się w związku z tym nie chce... :( A mogło być tak pięknie, mogłam byc dzisiaj taka wyspana...Marysia walnęła wczoraj w kimę o 22:20, obudziła się o 3:00, o 3:20 znowu kima i obudziła się o 7:30. I jak na złość po nocnym karmieniu nie mogłam zasnąć i się przewalałam na łóżku do 5:00. Najpierw od 3:50 śpiewały skowronki, a po 4:00 zaczęły jeździć tramwaje. I jedyna szansa na spokojny sen przepadła :mad:.

reklama
Moje dziecie dzisiaj wogóle jakies dziwne jest, je i śpi... Mam nadzieje ze nie odbije sobie tego w nocy.
Chociaż wcale mu się nie dziwie, za oknem buro, zimno i mokro to co robić jak nie spać.

reklama
Do góry