reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Dziewczyny mam pytanko. czy mogę do ściągniętego pokarmu dziś rano dodać pokarm ściągnięty później po następnym karmieniu czy raczej nie wolno łączyć?? Czytałam że rozmrożonego nie można łączyć...

Magduska jak razem skarmisz to pewnie można.
A u nas dzisiaj malowanie kuchni i wyemigrowałam z dziecmi do babci - dobrze, że ma neta :D

wow Karola nowoczesna babcia !!!
Magduska jeśli miałaś ten pokarm w lodówce to spoko mozesz połaczyc!! Ja wczoraj ściągnełam wstawiłam do lodówki jak pojechałam
do ginki ale mała nie zjadła i zamroziłam !

NO miałam w lodówce, tylko, że 60ml a później jeszcze 60 docisnęłam. Chyba za dużo produkuję. Ile wasze dzieci zjadają??

Marysia zjada 125 ml na raz.Ja dzisiaj na uczelni sciągnęłam za jednym razem 130ml i musiałam do domu po pojemniki na pokarm jechać, bo do 20:45 mi nie starczy, wzięłam tylko dwa... ::) I znowu z powrotem.

Ja ściągnęłam raz cały pojemnik nie wiem ile ma chyba 180 ml i Olcia zostawiła chyba z 40 ml wiec wychodzi ok 140ml ;)
wczoraj ściągnęłam 130ml i już tak zostawiłam mam teraz dwie porcje zamrożone małą i większą ;)

reklama
a mojemu Misiowi chyba za mało pokarmu... dziś mu dałam NAN1 jedną butlę i chyba o to chodziło!!

Do góry