reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Karola szczerze to ja bym sie wypieła na takich gosci i poczestowała ich pysznymi paluszkami jak w "koglu moglu" kiedys sobie tez flaki wyprówałam bo
sie ze szwagierka na zakupy umówiłam w sobote, wstałam wczesnniej by chate ogarnac potem kapiel i biegne do niej a ta pojechała z kumpela nawet do mnie
nie dzwoniac ze plany zmieniła ach szkoda gadac od tej pory mam zlewke i nie bede z jezorem biegac i sie starac!!!

reklama
DZięki dziewczyny. Ale coś chyba nie tak. Powiedziałam sobie, ze dzisiaj sie lenie. Mati pierwszy raz od 3 tygodni w przedszklu, mała pieknie śpi. Ja sobie na necie poskakałam, główka umyta, pocwiczyłam. Prasowania robic nie będe, odkurzac po gościach też. A tu - niespodzianka telefon i dzisiaj nastepni goscie. :( Padam

Karola, KUP DUŻO PALUSZKÓW !!! Są bardzo pożywne ;D. I współczuję. Niektórzy nie potrafią sie wczuć w sytuację - jak to jest miec dwoje dzieci, w tym jedno malutkie i jeszcze do tego remont.

Dzieki dziewczyny. Paluszków nie kupiłam, ale jakies ciasteczka. Mam nadzieje ze to koniec "niespodzianek" bo w srode zapowiedziana juz dawno wizyta :laugh: . No coż przynajmniej mam już kuchnię na święta posprzataną.

Karola 7 nie przejmuj sie slonko, jestes cudwona mama....nie kazda ma wyrzuty sumienia ze wydarla sie na dziecko.....pomysl sobie jakie masz cudowne szczescie ze masz takie sliczne i kochane pociechy...a co do gosci..ja juz dawno sie wylalam na to nie szykuje juz tak jak kiedys zarcia i wogole...w weekend rodzina meza przyjezdza ale ja tylko jakis obiadek zrobie o ile mi sie uda przy malym cokolwiek zrobic...
buziaki

Karola7 nie martw się- mamą dla swoich dzieci jesteś na pewno najlepszą i najukochańszą- jeszcze nie raz Ci to one udowodnią  :). A tak na pocieszenie, przyznam się, że ja też gdy jestem zmęczona to zdarza mi się odreagować złość na Natalce i klapsik sie zdarza.
Ale nawału gości w takiej sytuacji współczuję.

reklama
Jesteście kochane. A goście sie wypięli i nie przyjechali (no chyba, ze jeszcze przyjadą), a że nie przyjadą też nie powiedzieli. No i wex tu cos zrób. Ja tu w domu cały dzień kibluję i nic.

Do góry