reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Karola szczerze to ja bym sie wypieła na takich gosci i poczestowała ich pysznymi paluszkami jak w "koglu moglu" kiedys sobie tez flaki wyprówałam bo
sie ze szwagierka na zakupy umówiłam w sobote, wstałam wczesnniej by chate ogarnac potem kapiel i biegne do niej a ta pojechała z kumpela nawet do mnie
nie dzwoniac ze plany zmieniła ach szkoda gadac od tej pory mam zlewke i nie bede z jezorem biegac i sie starac!!!

reklama
DZięki dziewczyny. Ale coś chyba nie tak. Powiedziałam sobie, ze dzisiaj sie lenie. Mati pierwszy raz od 3 tygodni w przedszklu, mała pieknie śpi. Ja sobie na necie poskakałam, główka umyta, pocwiczyłam. Prasowania robic nie będe, odkurzac po gościach też. A tu - niespodzianka telefon i dzisiaj nastepni goscie. :( Padam

Karola, KUP DUŻO PALUSZKÓW !!! Są bardzo pożywne ;D. I współczuję. Niektórzy nie potrafią sie wczuć w sytuację - jak to jest miec dwoje dzieci, w tym jedno malutkie i jeszcze do tego remont.

Dzieki dziewczyny. Paluszków nie kupiłam, ale jakies ciasteczka. Mam nadzieje ze to koniec "niespodzianek" bo w srode zapowiedziana juz dawno wizyta :laugh: . No coż przynajmniej mam już kuchnię na święta posprzataną.

Karola 7 nie przejmuj sie slonko, jestes cudwona mama....nie kazda ma wyrzuty sumienia ze wydarla sie na dziecko.....pomysl sobie jakie masz cudowne szczescie ze masz takie sliczne i kochane pociechy...a co do gosci..ja juz dawno sie wylalam na to nie szykuje juz tak jak kiedys zarcia i wogole...w weekend rodzina meza przyjezdza ale ja tylko jakis obiadek zrobie o ile mi sie uda przy malym cokolwiek zrobic...
buziaki

Karola7 nie martw się- mamą dla swoich dzieci jesteś na pewno najlepszą i najukochańszą- jeszcze nie raz Ci to one udowodnią  :). A tak na pocieszenie, przyznam się, że ja też gdy jestem zmęczona to zdarza mi się odreagować złość na Natalce i klapsik sie zdarza.
Ale nawału gości w takiej sytuacji współczuję.

reklama
Jesteście kochane. A goście sie wypięli i nie przyjechali (no chyba, ze jeszcze przyjadą), a że nie przyjadą też nie powiedzieli. No i wex tu cos zrób. Ja tu w domu cały dzień kibluję i nic.

Do góry