reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Jajku ja chyba sama ze soba dzisiaj pisze. co wy wszystkie przykłd z Misi bierzecie? Może i ja powinnam?

No, ale cóż zrobic jak mje dzieici dzizisja takie grzeczne. Mała wycysiana i 7 i śpi do tej pory, a Mati wstał jakieś pół godzinki temu. Życ, nie umierac. ;D

reklama
Moje właśnie śpi smacznie i mama może zjeść śniadanko i wykąpać się :)
michas10063wf.jpg

ewako pisze:
Rybko możesz mnie dopisać z terminem 22 luty.

Antares dlaczego nie ma Tosi w Wyborczej?

no własnei dlaczego nie ma Tosi w Wyborczej???? Pani zdjecie Tosi robiła - mówiła, ze za 2-3 tyg będzie.My kupilismy wyborczą tą po 3 tyg - mozliwe że była w tej po 2 tyg albo będzie w tej jutro.Nie trace nadziei ;D

Witajcie kochane :)
miałam małą przerwę od BB bo musiałam troszkę podgonić z nauką i obowiązkami w domku... dopiero teraz miałam czas żeby podczytać nieco na naszych lutowych wątkach.

Magduska też jestem ciekawa jak operacja męża i czy już wszystko w porządku z jego zdrówkiem :)?

Antares Słonko co słychać u siostry? Jak się czuje jako przyszła mama?

całuję kochane lutóweczki :) stęskniłam się za Wami :)

A dzięki dziewczynki. Mężus miał operację w czwartek, wyjęli mu 4 kamienie no i teraz dochodzi do siebie. A pieści się jak małe dziecko. Wrrr to ja kurde po cesarce już tego samego dnia na nogach byłam a przy nim trzeba latać. Hmmmmm mam dwójkę dzieci w tej chwili.
A tak swoją drogą zmienię chyba imię mojemu synkowi. Zamiast Michaś powinien być CYCU :p.
Czy wy też macie problem z zasikanymi po pachy ciuszkami?? Ja już nie wiem jak jemu tego pampersa mam zakładać. Są dni kiedy zmieniam mu ciuszek dopiero wieczorem po kąpieli ale przeważnie nie nadążam z praniem heh.

Nareszczie Misia nareszcie :) już Cię powitałam na innym wątku ale powiem to jeszcze raz MISIA WITAJ W KLUBIE :)

Moja sis daje rade chociaz chyba męczą ja te przedślubne wriacje.Z ciążą ok chociaz jest pod nadzorem i z funkcjonuje z pewnymi ograniczniami swierdzonymi na pismie przez gina (w zw.z pracą)

Magduska - jestem z Tobą, mi też sie czasem wydaje jakbym miala dwójkę dzieci :(

reklama
Magduska pisze:
A dzięki dziewczynki. Mężus miał operację w czwartek, wyjęli mu 4 kamienie no i teraz dochodzi do siebie. A pieści się jak małe dziecko. Wrrr to ja kurde po cesarce już tego samego dnia na nogach byłam a przy nim trzeba latać. Hmmmmm mam dwójkę dzieci w tej chwili.
A tak swoją drogą zmienię chyba imię mojemu synkowi. Zamiast Michaś powinien być CYCU :p.
Czy wy też macie problem z zasikanymi po pachy ciuszkami?? Ja już nie wiem jak jemu tego pampersa mam zakładać. Są dni kiedy zmieniam mu ciuszek dopiero wieczorem po kąpieli ale przeważnie nie nadążam z praniem heh.

Witam, tez tak mialam ale zmienilam pampersy na wieksze i problem znikl,moze w tym lezy przyczyna, my uzywamy pampersow numer 3, troche przyduze ale sie sprawdzilo ;D
pozdrowienia!

Do góry