reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Jajku ja chyba sama ze soba dzisiaj pisze. co wy wszystkie przykłd z Misi bierzecie? Może i ja powinnam?

No, ale cóż zrobic jak mje dzieici dzizisja takie grzeczne. Mała wycysiana i 7 i śpi do tej pory, a Mati wstał jakieś pół godzinki temu. Życ, nie umierac. ;D

reklama
Moje właśnie śpi smacznie i mama może zjeść śniadanko i wykąpać się :)
michas10063wf.jpg

ewako pisze:
Rybko możesz mnie dopisać z terminem 22 luty.

Antares dlaczego nie ma Tosi w Wyborczej?

no własnei dlaczego nie ma Tosi w Wyborczej???? Pani zdjecie Tosi robiła - mówiła, ze za 2-3 tyg będzie.My kupilismy wyborczą tą po 3 tyg - mozliwe że była w tej po 2 tyg albo będzie w tej jutro.Nie trace nadziei ;D

Witajcie kochane :)
miałam małą przerwę od BB bo musiałam troszkę podgonić z nauką i obowiązkami w domku... dopiero teraz miałam czas żeby podczytać nieco na naszych lutowych wątkach.

Magduska też jestem ciekawa jak operacja męża i czy już wszystko w porządku z jego zdrówkiem :)?

Antares Słonko co słychać u siostry? Jak się czuje jako przyszła mama?

całuję kochane lutóweczki :) stęskniłam się za Wami :)

A dzięki dziewczynki. Mężus miał operację w czwartek, wyjęli mu 4 kamienie no i teraz dochodzi do siebie. A pieści się jak małe dziecko. Wrrr to ja kurde po cesarce już tego samego dnia na nogach byłam a przy nim trzeba latać. Hmmmmm mam dwójkę dzieci w tej chwili.
A tak swoją drogą zmienię chyba imię mojemu synkowi. Zamiast Michaś powinien być CYCU :p.
Czy wy też macie problem z zasikanymi po pachy ciuszkami?? Ja już nie wiem jak jemu tego pampersa mam zakładać. Są dni kiedy zmieniam mu ciuszek dopiero wieczorem po kąpieli ale przeważnie nie nadążam z praniem heh.

Nareszczie Misia nareszcie :) już Cię powitałam na innym wątku ale powiem to jeszcze raz MISIA WITAJ W KLUBIE :)

Moja sis daje rade chociaz chyba męczą ja te przedślubne wriacje.Z ciążą ok chociaz jest pod nadzorem i z funkcjonuje z pewnymi ograniczniami swierdzonymi na pismie przez gina (w zw.z pracą)

Magduska - jestem z Tobą, mi też sie czasem wydaje jakbym miala dwójkę dzieci :(

reklama
Magduska pisze:
A dzięki dziewczynki. Mężus miał operację w czwartek, wyjęli mu 4 kamienie no i teraz dochodzi do siebie. A pieści się jak małe dziecko. Wrrr to ja kurde po cesarce już tego samego dnia na nogach byłam a przy nim trzeba latać. Hmmmmm mam dwójkę dzieci w tej chwili.
A tak swoją drogą zmienię chyba imię mojemu synkowi. Zamiast Michaś powinien być CYCU :p.
Czy wy też macie problem z zasikanymi po pachy ciuszkami?? Ja już nie wiem jak jemu tego pampersa mam zakładać. Są dni kiedy zmieniam mu ciuszek dopiero wieczorem po kąpieli ale przeważnie nie nadążam z praniem heh.

Witam, tez tak mialam ale zmienilam pampersy na wieksze i problem znikl,moze w tym lezy przyczyna, my uzywamy pampersow numer 3, troche przyduze ale sie sprawdzilo ;D
pozdrowienia!

Do góry