Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wczoraj byłam u mnie w szpitalu na porodówce ( w ramach zwiedzania oczywiście ) i było super. Pielęgniarki bezpośrednie, ale bardzo sympatyczne- gadałam z trzema. I było super. Położna chciała mi pokazać pokoik do porodu rodzinnego i właśnie stamtąd wywozili na łóżku babkę, która chwilę wcześniej skończyła rodzić. I ta położna mówi" Możemy zapytać jak się podobało?" A ta babeczka z ogromnym uśmiechem mówi, że baaaardzo. Przynajmniej to pocieszającemisia_q pisze:Ja sie wczoraj pytałam ginki jak odróżnić te właściwe skurcze, a ona mi na to, że żadna rodząca się wtedy nie uśmiecha... nieźle...
Ewako mnie się wydaje, że u Ciebie to już!