reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

z tego wszystkiego jade na ploty do kolezanki, napatrze sie na jej maluszka to moze sie cos ruszy...??? ::)

reklama
Gosiaf ja dzisiaj ogladalam z malenstwem porody na TVN Style. Mam nadzieje ze zrozumial jak tu jest fajnie i niedlugo wyjdzie! ;)

A u mnie dziś totalna cisza. Ja chyba zwariuję!!
Coś blond się nie odzywa pewnie też już ma maluszka!!!

Tez myslałam o Blond
ale dzisiaj wysyp lutowych bobasków :)
moja dzidzia nie ma zamiaru opuszczac brzuszka na razie
zwlaszcza ze ma tam duzo miejsca,bo ja wciaz rosne ;D

A mnie coraz bardziej boli brzunio no i twardnieje. Jejku jak ja sie nie moge doczekac. Jutro imieniny męża, więc może mała adecyduje sie prezent tatusiowi zrobić?

ja zyje dzieki za troske  kochane jestescie
nie moje kochane   jeszcze nic a od wczoraj konczymy pokoj dzieci i wlasnie ustawiam wszystko i szafa oi komoda wkoncu tez zmontowana   jutro wieczorem dam znac , bo jeszcze troche roboty nas czeka ale jutro juz nie
wstawie tez zdjecia jak to teraz wszystko wyglada   pozdrawiam i spadam    #
madzia s trzymam kciuki

Madzia pewnie już dawno z synkiem na rączkach, a ja dopiero przeczytałam- gratulacje !!
misia_q pisze:
Ja sie wczoraj pytałam ginki jak odróżnić te właściwe skurcze, a ona mi na to, że żadna rodząca się wtedy nie uśmiecha... nieźle...
Ewako mnie się wydaje, że u Ciebie to już!
Wczoraj byłam u mnie w szpitalu na porodówce ( w ramach zwiedzania oczywiście :D) i było super. Pielęgniarki bezpośrednie, ale bardzo sympatyczne- gadałam z trzema. I było super. Położna chciała mi pokazać pokoik do porodu rodzinnego i właśnie stamtąd wywozili na łóżku babkę, która chwilę wcześniej skończyła rodzić. I ta położna mówi" Możemy zapytać jak się podobało?" A ta babeczka z ogromnym uśmiechem mówi, że baaaardzo. Przynajmniej to pocieszające :)

reklama
Do góry