reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

z tego wszystkiego jade na ploty do kolezanki, napatrze sie na jej maluszka to moze sie cos ruszy...??? ::)

reklama
Gosiaf ja dzisiaj ogladalam z malenstwem porody na TVN Style. Mam nadzieje ze zrozumial jak tu jest fajnie i niedlugo wyjdzie! ;)

A u mnie dziś totalna cisza. Ja chyba zwariuję!!
Coś blond się nie odzywa pewnie też już ma maluszka!!!

Tez myslałam o Blond
ale dzisiaj wysyp lutowych bobasków :)
moja dzidzia nie ma zamiaru opuszczac brzuszka na razie
zwlaszcza ze ma tam duzo miejsca,bo ja wciaz rosne ;D

A mnie coraz bardziej boli brzunio no i twardnieje. Jejku jak ja sie nie moge doczekac. Jutro imieniny męża, więc może mała adecyduje sie prezent tatusiowi zrobić?

ja zyje dzieki za troske  kochane jestescie
nie moje kochane   jeszcze nic a od wczoraj konczymy pokoj dzieci i wlasnie ustawiam wszystko i szafa oi komoda wkoncu tez zmontowana   jutro wieczorem dam znac , bo jeszcze troche roboty nas czeka ale jutro juz nie
wstawie tez zdjecia jak to teraz wszystko wyglada   pozdrawiam i spadam    #
madzia s trzymam kciuki

Madzia pewnie już dawno z synkiem na rączkach, a ja dopiero przeczytałam- gratulacje !!
misia_q pisze:
Ja sie wczoraj pytałam ginki jak odróżnić te właściwe skurcze, a ona mi na to, że żadna rodząca się wtedy nie uśmiecha... nieźle...
Ewako mnie się wydaje, że u Ciebie to już!
Wczoraj byłam u mnie w szpitalu na porodówce ( w ramach zwiedzania oczywiście :D) i było super. Pielęgniarki bezpośrednie, ale bardzo sympatyczne- gadałam z trzema. I było super. Położna chciała mi pokazać pokoik do porodu rodzinnego i właśnie stamtąd wywozili na łóżku babkę, która chwilę wcześniej skończyła rodzić. I ta położna mówi" Możemy zapytać jak się podobało?" A ta babeczka z ogromnym uśmiechem mówi, że baaaardzo. Przynajmniej to pocieszające :)

reklama
Do góry