reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Ale wam fajnie ... A ja pewnie bede musiała isc bo kompletnie nie wiem jak zajac sie takim maleństwem. No i tu nie mam nikogo kto by mi pomog i tego nauczyl. A ja w ogóle tak sie boje takich malenstw ruszac , przeciez one sa takie kruchutkie :) no ale mam nadzieje że ze swoim maluszkiem bedzie inaczej.

reklama
ja sie wybieram, bo z tego co wiem, to chyba w niektorych szpitalach zaswiadczenie o ukonczeniu jest konieczne, jesli chce sie porod rodzinny. Zreszta pewnie powiedza jakies nowinki :-)
Koska, maluszek nie jest kruchy.... ani nawet tak strasznie delikatny. Ciezko go polamac :-)

no to nie zle....jesli to prawda moj chce byc przy porodzie ale co ze szkola rodzenia bedzie nie mam pojecia skoro razem dopiero w na poczatku grudnia bedziemy...tak zeby chodzic gdzies razem...kurde...
ile trzeba odbebnic tych spotkan?

Dzięki za pocieszenie Kira25 , masz racje. Od zawsze mam jakis taki dziwny lęk przed niemowlakami. Ale jestem dobrej mysli :))) JUz mi to zaczyna mijac jak pomysle o swoim  :) :) :)

A wiecie kiedy sie trzeba do takiej szkoły zapisac najlepiej?

mhm.... gdzies czytalam, ze ok. 20 tyg. sa zapisy... ale moj gin, mowil, ze ok 30... wiec zglupialam.... ide sie dowiedziec po niedzieli

Ja chodziłam do szkoly przed urodzeniem Matusia, myslę, że bylam tak okolo 6-7 miesiąca. Nie pamiętam juz dokładnie. Dużo sie nauczyłam. Ale teraz pewnie damy spokój, chociaż nie pamiętam jak to z tym oddychaniem bylo, ale może jakaś lektura i sobie przypomnę. A zaświadczenia ze szkoly i tak nie dostałam - tylko kp na wpłatę. moja koleżanka chodziła od końca 7 miesiąca i na nautke parcia nie zdążyła bo małej zachciało sie na swiat przyjśc 4 tygodnie przed terminem. wiec pewnie lepiej wczesniej niż później. trwa to ponad miesiąc

CZESC DZIEWCZYNY
chcialabym sie dopisac do listy lutowych mamus. mój termin to 3 luty. jestem podwójnie lutowa mamusią, bo mam juz córeczkę, która urodzila sie 23lutego (ma 1,5 roku).
Teraz tez ma byc córeczka.

reklama
Do góry