reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Cześc Goska i Darsi.
A gorąco strasznie. wracal z pracy autobusem i siedziałam na ceratowych siedzonkach. No i jak wstałam to sie okazało, że cały tył mokry (pupa + nogi). Musiało to super wyglądać. ;)

reklama
Cześć dziewczyny. Widzę, że ładnie sobie tutaj piszecie. Ja właśnie wróciłem do domku i przywiozłem obrączki ze sobą od jubilera. Śliczne są, ale nie wiem jak zniosę noszenie tej obrączki. Nie chodzi o to, że nie chce tylko paluszki nie są przyzwyczajone do złota i jakoś dziwnie mnie uwiera ta obrączka. Obym szybciutko się od nich przyzwyczaił. Pozdrawiam.

Arek jakbym słyszała mojego męża sprzed kilku miesięcy :laugh: :laugh: :laugh:Nie martw się przyzwyczaisz sie szybciej niż myślisz.

wiesz ja nie zartuje. najgorsze jest to ze bede ja musial sciagac w pracy. mam tez nadzieje ze mi paluszki nie spuchna bo mam najwieksza obraczke z mozliwych.:) zastanawiam sie jakie nozki, raczki i wzrost bedzie mial michal. heheh pewnie bedzie wielkoludem.

mój nie wyobrazal sobie noszenia obraczki a teraz dziwnie sie czuje bez niej wiec nosi jak zegarek :-)

myfa ale obraczka nie powie mi ktora godzina, nawet nie pokaze. ;). bede ja nosil bo inaczej to zona mnie udusi a ja chce sie jeszcze nacieszyc michalem. ;D

My z mężem nosimy obrączki, jesteśmy do nich przywiązani.. ściągam ją jedynie do mycia rąk, kąpieli, sprzątania i spania, przez resztę dnia mi towarzyszy nieodłącznie.

A jak u was ze szkołami rodzenia?

Ja chciałam iść do szkoly rodzenia ale szczerze powiem wam ze chyba zrezygnuje
wiem ze uczą tam oddechów itp ale jeśli chodzi o opiekę nad noworodkiem to przy
Oskarku już się napatrzyłam co i jak szwagierka robi i naprawde dużo wiem
mam od razu praktyke takze raczej nie bede sie nigdzie zapisywac!!!

no cóż, ja miałam iść do szkoły rodzenia, ale rezygnję, ponieważ jestem na takim kierunku studiów że sama będę mogła prowadzić szkołę rodzenia jak zostanę panią magister (juz nie wspomnę o mężu fizjoterapeucie który mi mówi co i jak) :) no więc jeśli chodzi o ćwiczenia i naukę oddychania to mam to już opanowane, co do opieki nad noworodkiem to będę miała praktyki w szpitalu na neonatologii gdzie nie tylko rehabilitujemy noworodki ale i je przewijamy i pomagamy kąpać :) więc po co mam iść do szkoły rodzenia? :)

reklama
ale super masz Misqu hmmm ja chyba bede cwiczyc na kolezanki malutkiej ona ma zaledwie miesiac :-) mialam isc do szkoly rodzenia ale tesciowa pielegniarka wiec pomoze napewno ;-)

Do góry