reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Iza Ty pewnie z tyych typów co chodzą przez 5 miesięcy i nic nie widac a potem w 3 dni brzusio nie do poznania - ani sie obejrzysz a brzunio bedzie wielki. a na razie sie ciesz, ze ciuszki stare jeszcze dobre. bo ja zostalam w jednych spodniach, które wlaśnie jakimś smarem wyciapałam :mad:

cześć dziewczyny:)własnie wróciłam z pracy i jestem głodna ,jak czytam to wszystko o serkach plesniowych to slinka mi cieknie a tu nic..zero!co do wagi to przy pierwszej wizycie wazyłam 58,2 a teraz 62kg i nie jest zle,podoba mi sie bardzo,ze brzuszek mi rosnie,buioderka sie powiększają a piersi ....są sexi a co!musze wam powiedzieć ,ze w ciągu całej ciąży ani razu nie wymiotowałm .Jak myslicie czy to będzie chłopak?

Basia, może tak :laugh: Mi jest obojętne co to będzie, ważne, żeby było zdrowe. I żeby w końcu brzuń wyskoczył, bo ósmego września (już za sześc dni!) zacznę piąty miesiąc a w pasie mam zaledwie 68 cm :(

(pocieszenie, miałam przed ciążą 63.)

a ja kochane wahge wyjsciowa mialam 65,5 a teraz 70,5 kg 5 miesiac i 5 kilogramow ...a co tam brzuszek rosnie piersi tez i pierwszy raz w zyciu mam takie wymiary 100/100jak brzuszek mi wypnie sie na maxa wieczorem/100 :-) przy 172cm wzrostu nie wstydze sie wagi smieje sie tylko bo jem jak zawsze a tyje :-) lekarz wczoraj mi powiedzil ze dzidzia rosnie :-) w sile

oj te brzusie wyskakuja nie wiadomo kiedy, przed urlopem to byl jakis taki malawy, niby widac, niby nie do konca, a tu prosze po tygodniu wypial sie do przodu :) a w pasie zrobiolo mi sie 86 cm czyli jakies 20 wiecej niz normalnie. Teraz rozumiem dlaczego w moje ostatnie spodnie sie juz nie zmiescilam ;D

u mnie wyskoczył a jakże :) myślę że już nikt z otoczenia nie ma wątpliwości że jestem mamusią :) nawet jak mocno wciągnę na wydechu to nie ma szans :p :D w tym tyg kupuję spodnie ciążowe bo nie mam w czym chodzic jak się zimno zrobi... a tak jest właśnie wieczorami... :( brrrr jesień idzie...

Zrobiłam badania. dziewczyny, jedzone na potęgę brokuły i warzywa spisały się na medal. Hemoglobina 11.7! Nie mogę w to uwierzyć ;D

reklama
Izzabela - to super. A co do badań i wyników to kupiłam dzisiaj rześniowy numer Twojego dziecka i tam wszystko jest. Jakie badania kiedy i jak interpretowac wyniki. No wszystko oprócz USG. ale polecam.

Do góry