reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Asiu na pewno bedzie pychota !!
Ja czesto korzystam z przepisów Pascala, fajne i nieskomplikowane pomyśły ma polecam!!

reklama
ale macie fajnie dziewczyny , apetyty widać dopisują, a jak jestem głodna to zupełnie nie wiem co jeść :( serki lubie białe i żółte, ale ileż można ich zjeść......pleśniowce, fetę uwielbiam , ale ich nie można jeść..........od wędliny mnie odrzuca........wciągam tylko sałatki przeróżne, a to już się też pomału nudzi smakowo........co do wagi , to zawsze byłam puszysta , od początku ciąży nie przytyłam ani kilograma - do tego nie miałam żadnych wymiotów ( ale ginek mnie za to chwali, bo nie kazał mi dużo przytyć w ogółe, pozwolił na max 9-10 kg w ciągu całej ciąży...) nie napiszę wam ile ważę, bo jak czytam o waszych kg to mam kompleksy................... :( :( :( ale z drugiej strony przecież każda z nas jest inna i liczy się teraz dobro dzidziusia a nie moje żale................

Aguś nie przejmuj sie swoją wagą ja przed ciążą miałam 62-63 kg mając 170 cm wzrostu
nie jestem gruba ale też nie jestem chudzinka mam piersi, bioderka czyli to co kobietka powinna mieć
do tej pory mam juz 70 kg i jak widze kiedy dziewczynki pisza o swoich 50 kg
to mnie smutek ogarnia że tylko ja jestem taki kolos ;D
U mnie rączki chudziutkie -zawsze takei były- teraz brzusio wybił i fajnie sie z nim czuje
a co do apetytów to każda z nas jest inna i inaczej przechodzi tę ciążę wiec sie nie martw!!

I pamietaj dogadzaj sobie pysznościami w rozsądnych ilościach ale dogadzaj bo kiedy bedziesz jak nie teraz :)
Pozdrowionka!

A ja bym właśnie bardzo chciała, żeby mi już brzunio wyskoczył. Bo co jak co, ale już się dobrze czuję, dobrze jem i dalej nie mam śladów zaciążenia..

No i chyba zrezygnuję z pracy i wrócę jednak od października na studia.. bo póki się dobrze czuję, to muszę z tego korzystać... maxymalnie, tym bardziej, że w styczniu mam sesję :(

Karolla, Aga26ka nie martwcie się ja przy 169 cm ważyłam 62,50 kg a teraz 66-67 i tyję hehehe przecież jeszcze 5 miesięcy. ;D Też nie wymiotowałam, a tyć wolę sukcesywnie niż nic a nagle taki bum, że z dnia nadzień po "pół" kg przybywa ;)

Rybko a za nic w świecie nie bede sie zadreczać wagą o na pewno nie!!
Brzusio rośnie dzidzia też i jest cudnie!!!

reklama
Do góry