reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
a nas nie ma na tej liscie  :(.  to ja tyle pisze i wogle a tu taki kanal:p. wlasnie zalozylem konto basi to bedzie mogla pisac z wami. ja osobno i ona osobno.lece teraz do pracy zostawiajac ja wam pod opieka. pilnujcie ja i dbajcie o nia :pPPPP. pozdrawiam wszystkie lutowe mamusie. Arkadiuszi i Basia

Hej Arku i Basiu, Rybka jest odpowiedzialna za listę lutowych mamuś i musi wrócić z urlopiku żeby Was wpisać, dlatego cierpliwości :)

mialem racje mowiac ze basi nie spodoba sie ta strona. pierwsze jej slowo to takie ze jej sie nie podoba. zaczyna jednak zagladac tutaj i przekonywac sie do tego co piszecie i do was. dzis boli ja brzuszek po prawej stronie i polozyla sie juz spac. ja siedze i bawie sie nowym urzadzeniem ktore mi sie podoba bardziej niz laptop. wracajac do basi to nie chciala jechac na ginekologie. powiedziala ze i tak jutro mamy wizyte u gin. zobaczymy jaki bedzie ten gin. z poprzedniej babki zrezygnowala bo jej sie nie podobala. :>

czesc dziewczynki:)okrutnie od wczoraj boli mnie prawa strona brzucha-tak dziwnie kłuje co pare minut,szczerze mowiac jestem troche przestraszona o 15,50 mamy wizyte u pani gin ale do tej godz to chyba umre z ta niewiedza co sie dzieje.Moze ktoras z was miała cos takiego-napiszcie prosze cos .

A ja dziewczynki mam co jakiś czas te okropne kłucia w boku ale pod żebrami!! Kurcze czy moja córcia sie tak rozpycha że mnie uderza???
Doktor mówiła że ma długie nóżki widziałam jak nimi kopie moze to to??

Mnie kluje, ale z lewej strony. więc pewnie to normalne. Basia dajcie znac co pani gin powiedziała. No i milutkiego oglądania dzidzi.

Karola gdzieś na wątku gdzie się razem udzielałyśmy napisałaś że jesteś po szkole muzycznej, na czym grałaś? Ja mam skończone 4 klasy skrzypiec w szkole państwowej I stopnia :)

reklama
Misiaq ja po pełnej szkole (czyli I i II stopień), ale na fortepianie. a skrzypce mialam przez 2 lata jako dodatkowy instrument (ale kiepsko mi to szło - jakos serca brakowało). No i jezeli chodzi o granie teraz to ostatni raz gralam na swoim dyplomie - czyli prawie 10 lat temu ( o rany ale ja juz stara ;)). nieźle mnie odrzuciło. za duzo pracy przez te 12 lat. Swoich dzieci tak nie pokarzę (zresztą starszak nie bardzo sie nadaje - słoń mu na ucho nadepnął ;))

Do góry