reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
a nas nie ma na tej liscie  :(.  to ja tyle pisze i wogle a tu taki kanal:p. wlasnie zalozylem konto basi to bedzie mogla pisac z wami. ja osobno i ona osobno.lece teraz do pracy zostawiajac ja wam pod opieka. pilnujcie ja i dbajcie o nia :pPPPP. pozdrawiam wszystkie lutowe mamusie. Arkadiuszi i Basia

Hej Arku i Basiu, Rybka jest odpowiedzialna za listę lutowych mamuś i musi wrócić z urlopiku żeby Was wpisać, dlatego cierpliwości :)

mialem racje mowiac ze basi nie spodoba sie ta strona. pierwsze jej slowo to takie ze jej sie nie podoba. zaczyna jednak zagladac tutaj i przekonywac sie do tego co piszecie i do was. dzis boli ja brzuszek po prawej stronie i polozyla sie juz spac. ja siedze i bawie sie nowym urzadzeniem ktore mi sie podoba bardziej niz laptop. wracajac do basi to nie chciala jechac na ginekologie. powiedziala ze i tak jutro mamy wizyte u gin. zobaczymy jaki bedzie ten gin. z poprzedniej babki zrezygnowala bo jej sie nie podobala. :>

czesc dziewczynki:)okrutnie od wczoraj boli mnie prawa strona brzucha-tak dziwnie kłuje co pare minut,szczerze mowiac jestem troche przestraszona o 15,50 mamy wizyte u pani gin ale do tej godz to chyba umre z ta niewiedza co sie dzieje.Moze ktoras z was miała cos takiego-napiszcie prosze cos .

A ja dziewczynki mam co jakiś czas te okropne kłucia w boku ale pod żebrami!! Kurcze czy moja córcia sie tak rozpycha że mnie uderza???
Doktor mówiła że ma długie nóżki widziałam jak nimi kopie moze to to??

Mnie kluje, ale z lewej strony. więc pewnie to normalne. Basia dajcie znac co pani gin powiedziała. No i milutkiego oglądania dzidzi.

Karola gdzieś na wątku gdzie się razem udzielałyśmy napisałaś że jesteś po szkole muzycznej, na czym grałaś? Ja mam skończone 4 klasy skrzypiec w szkole państwowej I stopnia :)

reklama
Misiaq ja po pełnej szkole (czyli I i II stopień), ale na fortepianie. a skrzypce mialam przez 2 lata jako dodatkowy instrument (ale kiepsko mi to szło - jakos serca brakowało). No i jezeli chodzi o granie teraz to ostatni raz gralam na swoim dyplomie - czyli prawie 10 lat temu ( o rany ale ja juz stara ;)). nieźle mnie odrzuciło. za duzo pracy przez te 12 lat. Swoich dzieci tak nie pokarzę (zresztą starszak nie bardzo sie nadaje - słoń mu na ucho nadepnął ;))

Do góry