reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Ja ze ślubu cywilnego mam dwa zdjęcia, bo fotograf był do gdzieś. Zrobił same takie zdjęcia, że szkoda gadać,lepiej nic nie gadać, to się da określić wyłącznie jednym mianem - MASAKRA. Bo powiedzcie mi, kto robi pannie młodej zdjęcia oczu? Lub samej sukni?

Iza... troche krecilam sie przy fotografach, jeszcze niedawno...
I takie zdjecia, o jakich piszesz sie robi....
Tylko u nas jest to jeszcze malo popularne i jak widze trudne do przyjecia...
ja akurat uwielbiam wlasnie takie rozne wyrywki... no pod warunkiem, ze sa one uzupelnieniem zdjec "klasycznych"...
Zreszta ja mam chyba jakies inne podejscie do zdjec ;-) Zboczenie "zawodowe" i tyle:-)
Nie znosze takich typowych zdjec slubnych , zwlaszcza z zakladu fotograficznego....
Zdecydowanie wole cos bardziej pojechanego:-)
A moje ulubione zdjecie slubne przedstawia tylko dlonie mlodej pary:-)

co do dloni:) tez takowe mielismy

aska89uk.jpg

Kira, czy Ty jesteś fotografem? To twoje zdjęcie. Tez mi się marzyły takie "odjechane" zdjęcia. Nawet znalazłam zakład, który w tym się specjalizował ale mało jest entuzjastów niekonwencjonalnych zdjęć, bo zakład padł. Zmusiliśmy fotografkę do robienia zdjęć innych niż wszystkie... ale nie bardzo jej to wyszło.

Nie jestem fotografem :-)
Zazwyczaj stalam po drugiej stronie obiektywu :-)
Wiec znalam fotografow... z jednym jezdzilam na sluby jako asystent, a potem doradzalam przy obrobce zdjec :-)
A jesli pytasz o to zdjecie w avatarku, to nie ja robilam :-) Ja tylko prezylam sie przed obiektywem :-)
A ten znajomy fotograf robi wlasnie takie dosc niekonwencjonalne zdjecia... jak ktos bedzie chciaL, to moge dac namiary :-)

Basiu i Arku slicznie wygladaliscie, a ze zdjecia nikt by nawet sie nie domyslil ze jestes w ciazy. Jeszcze raz gratulacje.
Aska super zdjatka, dawno braliscie slub? Pewnie pisalas gdzies wczesniej, ale nie moge sie doszukac. :(
Poszperam w komputerze, moze znajde jakies swoje, to za chwile wkleje.

Kira - ale o to chodzi, że zrobił nam dwa zdjęcia w całości, a reszta, około 20 to moje oczy, kobity oczy, oraz mój bukiet...

reklama
Ja też nie miałam zdjęć ze ślubu w żadnym studio tylko w plenerze w parku i w zameczku gdzie było wesele
a ja jeszzce dosc uchachana byłam w tym dniu w ogóle stresa nie miałam i na każdej fotce banan na buzi jest u mnie
na maksa :) Kurcze musze je skopiowac na CD i wam kilka przesłać !! Chociaż mam motywacje!

Do góry