reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Ale wypas:)
Bomba!!
hihihihi, piekne panny mlode:)
Misia dziekuje za komplement ( o przystojnym mezu:p), twoja fotka odjazdowa.
Antares, sliczne fotki, ja nie mam czarno-bialych, bardzo mi sie podobaj:)
Piknie, piknie

reklama
Ależ śliczne te wasze zdjęcia Antares BOSHE rewelacja to moje sie chowają przy waszych
w sobotę zostawie gdzieś klisze co by mi przegrali na płytke i wtedy wkleje nasze!! Ale już widzę że moje to lipa :(

Sęk ju Lejdis :) a tutaj sie pochwalę moim Szczęściem w akcji :)

kartanr11743rs.jpg

antares rzeczywiście szałowy fotograf :) :D kurde Twoje zdjęcia wymiatają :p a monsz to już w ogóle profesjonalnie wygląda ;) :p

Karolla nie marudź wstawiaj swoje!!!!

Asia jestem poprostu krytyczna wobec siebie :)
Ale to i tak był najpiękniejszy dzien w moim życiu ( chyba jak każdej z nas)

Antares a jaką muzykę gra Twój luby??? :)

Antares rewelacyjne macie fotki, a maz wow, mozna go gdzies posluchac ? Zaczynam zalowac, ze u nas w ogole fotografa nie bylo, bo wszystko szybko, predko, mielismy to pozniej nadrobic, ale oczywiscie nic z tego nie wyszlo. Zdjecia sa pstrykane po prostu ze zwyklego aparaciku przez znajomych, do tego tez nie mielismy zbyt duzo czasu bo sloneczko wyszlo na krotko (byl to listopad w zeszlym roku), no ale dobrze ze cokolwiek mamy :)
image2.jpg

slub3.jpg

Tetka ale jesteście ładną parą a Twój mężus jaką ma ciemną karnację wasz synuś bedzie śliczny taki pewnie mulatek
a powiedż Tetka czy Twój małżonek mówi po polsku a jeśli nie to w jakim języku sie dogadujecie bo jestem ciekawa ? :D

reklama
Do góry