reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama

wreszcie sie udalo. :)

86mb.jpg

Pewnie sie powtorze ale pięknie razem wyglądacie a i podobni do siebie nawet jesteście :)
nas z mężem kiedyś pytali na wakacjach czy my małżeństwo jesteśmy :) czy rodzeństwo ? ;D

Przepiękna para, promieniujecie szczęściem na kilometry ;D

Basia miała śliczne wdzianko. Naprawdę bardzo ładne, choć nie gustuję w różach :)

Ale fajne zdjęcia Asiu ja miałam fotografa do d...py zdjecia zrobił fajne ale potem chciał mnie na kasę naciagnąc jak
zobaczył wesele to mi kliszy nie chciał dac - odsprzedał jepo kłótni dziad jeden bo twierdził że to jego prawa autorskie przez 5 lat do niego należą
i moge u niego tylko odbitki robić kawał drania!!! Teraz musze je zrobić na CD gdzieś u fotografa bo mam tylko klisze ale fotki sa śliczne!!

reklama
Niestety ja tez nie jestem zadowolona ze swojego fotografa, jakosc zdjec do tyłka, nie wpomne o kasecie video i dvd:( Ale co robic, co jest to jest.
Moj tez nie dal kliszy, tylko plyte cd, dziwne zasady.

Do góry