reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

no to "troche" przegial, rzeczywiscie...
ja jestem zwolenniczka takiego zestawienia polowa "normalna", jedna czwarta jakas bardziej zakrecona i jedna czwarta jakis fragmencikow... zreszta jak sie robi ok 300- 500 zdjec, to zawsze sie pozniej wybierze cos, co danemu klientowi odpowiada....
A Wasz przegial na maksiora
a ja jako chyba jedyna niezamezna i nieplanujaca, nie pokarze :p
jak znajde jakies swoje foto ( w tym kompie nie mam, a chlop mi sie nie spreza, zeby laptopa tez podlaczyc), to postrasze soba :-)

reklama
Basia i Arek przepiękna uroczystość :) GRATULUJĘ JESZCZE RAZ!!!!

Asia byłaś szałową panną młodą :) hehe, miałam taką samą podwiązkę na nodze :) no i muszę przyznać że mąż bardzo przystojny :)

Amaretat i Karolla dawajcie swoje !!! Kira dawaj swoje arty ;)

Ja moich zdjęć nie lubię, fotograf je zrobił bardzo źle, jedyne jakie mi się podoba to zrobione NA WESELU według mojego spontanicznego pomysłu, oto ono:
KKsmall2.jpg

NA RESZCIE ZDJĘĆ WYGLĄDAMY JAK CHORZY... :(

dzięki kochane :)
ja to taka dziewusia zawsze jestem, hihi muszę się naprawdę zastanowić jak się ubrać i uczesać, zanim gdzieś wyjdę coś załatwić, bo w przeciwnym razie traktują mnie jak gówniarę :p

Lucky
Przytul.gif
:) ;)

reklama
Misia to musi być niezłe ziółko :) popatrzcie tylko na jej figlarne oczy ;)

Asia ja mam bardzo podobne zdjecie do Twojego :)

Ja miałam szałowego fotografa i szałowego filmowca :) aż żałuję, że nie mogę Wam zaprezentowac naszego filmu ślubnego :) całe 56 min :)
A tutaj jeszcze kilka zdjeć z tych bardziej pojechanych ;) Nie pamiętam czy już wam pokazywałam ale tak je lubię .. :)

Do góry