reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

ja tez jestem chory. no juz chyba wyszedłem po tej nocy z kryzysu. jakoś lepiej sie czuje. kurcze a może to okład z młodej piersi młodej zony ;). czuje sie zdecydowanie lepiej.
jeśli chodzi o moja naukę pływania to jako dziecko darłem sie jak mama zbliżała sie na 10 m do basenu(brodzika) i któregoś dnia ojciec sie wkurzył złapał mnie za rączkę zaprowadził mnie drącego sie nad basen który miał 3m poinformował ratownika co chce zrobić i to zrobił. wrzucił mnie 2 metry od barierki do wody i krzyknął to teraz płyn do niej. no i przerażony dopłynąłem. od tamtej pory nie lękam sie basenu, jeziora i morza. wręcz kocham sie pluskac i pływać. fajnie jest pływać na wal........ ale to juz inna historia i nie na te forum ;) ;D

reklama
A ja mam już dość siedzenia w domku od matury jesk kilka miesięcy, juz nie moge doczekac kiedy zaczną się studia

moja ukochana właśnie robi śniadanko. będzie pyszna jajecznica z cebulka i boczkiem. sam Kuba juz szaleje bo czuje jajka. nic nie robi tylko piszczy i piszczy. Kuba to papuga nimfa ;).
Basia prosiła mnie o dodanie jej do mojego imienia byśmy pisali z jednego konta i tak tez uczynilem. będziemy teraz razem tutaj buszować na zmianę. pozdrawiam.

Karola nie wiem jak duża wciągnąć do okna gdzie pisze lub do paska odliczającego czas do porodu. może jak poradze sobie z tym to je wkleję takie duże byście mogły popatrzeć sobie na moja łysinę. ;)

Arek wejdź na ta stronkę

http://www.imageshack.us/

wpisz w przeglądaj, potem host it, a potem kopiujesz "direct linkt to the photo". w odpowiedzi na bb masz ikonkę wklej zdjecie - wklejasz miedzy te" img" adres i gotowe.
Powodzenia, bo juz nie moge sie doczekać

No ide robic ten obiadek bo nie zdarze

reklama
Do góry