reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

A już myslałam, że tylko ja jestem taka panikara. Ja się dopiero rozluźnię ok. 7 miesiąca (choć jeszcze nie zupełnie), bo wtedy jest duże prawdopodobieństwo szczęśliwego porodu.
Oby z ciążą do styczeń/luty 2006.

reklama
Aha, jeżeli uzupełniasz RYBKO liste lutowych mamuś to wpisz również mnie. Mój termin to 3 luty.
Dzięki, pozdrawiam.

Jeju, szczęście, że Aleks żyje i ma się jak na razie dobrze. Całe szczęście i oby tak było dalej. Ja mam nadzieję, że uda mi się ciążę dotrzymać do 36 tygodnia - to moje chwilowe marzenie, bo przynajmniej udało mi się tą Asieńkową ciążę do trzeciego miesiąca utrzymać - czego nie zrobiłam jeszcze z żadną, wszystkie wytrzymywały raptem do 8-10 tygodnia i po moich macierzyńskich zapędach..

Tak w ogóle, to teraz cały czas mam straszny niepokój, bo mam dość gęste i silne upławy.. i musiałam z tego wszystkiego zacząć się od dziś przestawiać na zwykłe majtki.. jak na razie idzie masakrycznie, ale wytrzymuję ;D Nie mogę się tylko powstrzymać od ciągłego głaskania dzidzi, ale któraś z was napisała, że to niezdrowe.

Acha, dziewczyny, jak to jest z gimnastyką w ciąży? Bo przed ciążą jakoś sobie spokojnie ćwiczyłam, nie przeforsowywałam się... na razie zrezygnowałam z basenu, ale od soboty chyba wracam :)

no i po 2 dniowym piciu jestem juz trzezwy i moge puisac z wami. wlasnie odpalilem kompa i polaczylem z kompem szwagra by moc troszke tu popisac. :) cos wiecej napisze wieczorem. pozdrawiamy was serdecznie. GPS dziala wysmienicie. ;D jestesmy naprawde szczesliwi

:) :) :)Izzabela wydaje mi się że gimnastyka , basen jest uzależnione od tego jak się czujesz moja ginka zabroniła mi czegokolwiek oprócz wyjścia do toalety :) również głaskania po brzuszku

Izzabela słonko masz wg suwaczka już pełne 20 tygodni więc zaczynasz 21 tydzień :D czyli juz połowa za nami - właśnie dziewczynki już za nami jeszcze tylko drugie tyle :D

No właśnie jak to jest czy u mnie ten 19 tydz ciąży to się zakończył czy nadal trwa bo nie wiem czy juz jestem na półmetku
czy czekac mam do piątku az bedę mieć 20 - stkę na suwaczku :)

reklama
Teraz jesteś w 20-tym tygodniu bo przeszło Ci 19-ście pełnych i teraz trwa 20-ty jak go skończysz to zaczniesz 21 tydzień - tak mi położna wytłumaczyła ;D

Do góry