reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Karola a wczoraj o nich myślałam, nawet mężowi opowiadałam o niej i jej dzidzi
jejku mam nadzieje że z kruszynką wszystko bedzie dobrze !!!
Modle sie i trzymam kciuki!!

reklama
Ja rzadko zaglądam do styczniówek - ale teraz prześłedziłam cały wątek - mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Większe szanse mają na przeżycie 6 niż 8 miesieczne dzidzie - tak gdzieś czytałam i osobiście znam osobę, która urodziła będąc w 6 miesiacu i dziecko jest całe i zdrowe - i w niczym nie odstaje od rówieśników. MUSI BYĆ DOBRZE :-*

Właśnie ktoś od DziOObka napisał że chłopak jest silny i nie grozi mu żadne niebezpieczeństwo !!
Jejku to taka kruszynka ale na pewno bedzie z nim wszystko dobrze!!

Strasznie sie jakos zestresowalam czytajac historie dzioobka..... chyba musze sobie odpuscic na jakis czas net....
Rybko, zmien mi prosze termin na naszej liscie na 21 luty...

Misia u niej był to niepełny 25 tydz ciazy tak jak pokazuje jej suwaczek chyba wczoraj urodziła !!
Mamy koniec wrzesnia a miała w styczniu urodzic to tak jakbyśmy my miały w październiku urodzić !! :(

O Boze, jak ja sie boje takich sytuacji...jak sobie pomysle, ze mogloby mnie spotkac...juz mam obsesje...jak tylko poczuje jakies uklocie w brzuszku, albo, ze robi sie wilgotno w bieliznie to lece pelna strachu do toalety, zeby sprawdzic....Dziewczyny musimy byc dzielne. Trzymam kciuki za Dzioobka i Malenstwo!

ja przezylam szok....jak (wybaczcie okreslenie) zobaczylam przezroczystego gluta.... ciagnacego sie.... chyba kolo 12 tyg bylam myslalam ze czop mi odpadl jakis do tego uplawy myslalam ze sa wodami plodowymi z czym zreszta do gina polecialam.....oczywsicie wszytsko w porzasiu bylo.... a te glutki to naturalna sprawa....szkoda tylko ze wcezsniej nie wiedzialam o tym bo cale popoludnie przelezalam z bolacym brzuchem z nerwow.....widzialam juz najgorsze sceny......
ale czlowiek sie nakreca sam...ech

reklama
Ja też sie szybko filmuje na maksa, czekałam na II trymestr bo wyczytałam że ryzykoporonienia spada o 60% ale i tak co chwile
mnie coś niepokoi a to upławy, a to cisza w brzusiu itp. Zauważyłam jednak że upławy ustępują póki co od rana cisza nic a nic nie mam
hmm czyżby to była siła podświadomości ? :) ;)

Do góry