reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lista lutowych mamuś

Co was tak mało pisze :p Ja byłam wczoraj u mamy, na razie nic nie mówimy, dopiero powiemy po drugiej wizycie i po drugim USG kiedy zobaczę już serduszko. Coraz częściej nie mdli mnie po zjedzeniu normalnego obiadu, ale olaboga ważę obecnie 46 kg. o_O tyle jeszcze nigdy nie ważyłam. Byłam wczoraj do południa na wodno-ciężarnym aerobiku na basenie. Super, czuję się wygimnastykowana za wszystkie czasy przy czym wiem, że fasolince nic nie jest :-)

Cieplutko pozdrawiam lutowe mamuśki Iza

reklama
No no nie było mnie 2 dni , a tu tyle nowych mamuś.

Pozdrowionka, dla wszystkich lutowych ciężarówek, no i dla fasoleczek też

Witajcie ponownie, przez ostatni tydzien z powodow technicznych ( internet nam cos siada, pewnie z powodu upalow :) nie moglam sie pojawic i prosze, nasze forum tak milo sie rozrasta. Gratuluje wszystkim nowym mamusiom. Pozdrawiam goraco

O jejku jak nas dużo - ale dobrze, dobrze ;D Witam Wszystkie nowe mamuśki, juz Was dopisałam do listy, jeśli kogoś pominęłam to piszcie :D

Ależ u nas cieplutko. Ale jest taki fajny wiaterek, zefirek, więc nie ma upału. Zaczęły się wakacje, odwiedziła mnie moja siostrzeniczka :laugh: Strasznie z niej sympatyczna dziewczynka, a jak się lubi fotografować :) To ta, która tańczyła poloneza. Czekam na pierwsze ruchy mojej fasolci :)

Faktycznie już nas jest niezła gromadka :D
U mnie dziś też cieplutko, siedze w domku na zwolnieniu (kończę leczenie zapalenia gardła a i Fasolinka daje mi nieźle popalić) i bardzo się cieszę, że mogę pogadać w takim doborowym towarzystwie ;D
życzę udanego dnia!

Wróciliśmy właśnie ze spacerku ;D Pochodziliśmy troszkę po mieście, pooglądaliśmy rozmaite dziecięce ciuszki. A ja mam wakacje do września.

jeśli chodzi o praktykę, to nie jest to moje pierwsze dziecko :) Byłam wcześniej nianią - ale taką maksymalnie na miesiąc, wzywaną wyłącznie na potrzebę. Głównie właśnie do małych dzieci. Dzięki temu wiem przynajmniej jaki wózek zakupić a jaki nie ;D

He he ja mam doświadczenie po moich 2 siostrzenicach, bo praktycznie przy tej starszej to ja wiele robiłam bo siostra musiała wrócić do pracy ;D

Fajnie się składa ponieważ ja ostania miesiaczke miałam dzień po Tobie czyli 16 maja!!!

To tak jak ja! jestem tu calkiem nowa i prosze o dopisanie mnie do lutowych mamus. U mnie to pewnie bedzie sam koniec miesiaca, bo zawsze mialam dlugie cykle... Serdecznie wszystkie was pozdrawiam i obiecuje dzielic sie wszystkimi spostrzezeniami (bo na razie to niespecjalnie jest czym, moze piersi troche bardziej bola, troche wiekszy apetyt, ale mdlosci na szczescie brak). Pozzdrawiam serdecznie
marta

reklama
marta - witaj w gronie lutowych mamusiek. Poczekaj troszkę, ale powinnaś już mieć pierwsze ciążowe objawy ;D Miej nadzieję, że cię ominą te cudowne sensacje. Swoją drogą ciekawi mnie, czemu nas mdli w pierwszych miesiącach ciąży. Bo przecież układ pokarmowy z macicą i jajnikami ma niewiele wspólnego - w każdym bądź razie jak na dziewczynkę od szóstego roku życia namiętnie przekonywującą rodziców, że pójdę na medycynę wiedzę mam w końcu niewielką - za to znam na pamięć kodeks karny ;D

Do góry