reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

Ja już zrobiłam rozeznaniie i średnio wózki głębokie oraz te wielofunkcyjne to waga około 15-17 kg.
Wózki spacerowe to 6,8, 12 kg. Ale te 6 kg to zwykłe laski pozostałe są typu Graco czy Chicco ;D

Tak czy siak nanosimy się czy tego chcemy czy nie ;D

reklama
aneta, wejdź w Twoje Konto, twoje dane publiczne i w blok podpisu wklej adres suwaczka, nie będziesz go musiała cały czas dodawać do swoich wypowiedzi.

A co do wózków, to wiem, że Quinny jest strasznie lekki, moja znajoma go ma i wychwala pod niebiosa. Teraz Laura urosła, to oddaje mi gondolkę, w promocyjnej cenie 50 euro :D

czesc dziewczyny. widze zej dnak basi spodobala sie strona:). pwie wam po cichu ze sie bardzo cieszy z tego co tutaj piszecie. tak trzymac ;). co do mnie to ciesze sie ze w tym zwiazku ja jestem facetem bo przynajmniej nie musze sie martwic jakiego cienia do oczu uzyc i szminki na usta.
kurcze 17 slub cywilny a basia nawet pierscionka nie dostala. co tu zrobic? moze nic w sumie to dbam o nia i ma wszystko czego chce- procz pierscionka ;D. tylko mnie nie bijcie

No to śmiało arku, zasuwaj do jubilera. A ja ósmego (czyli za 3 dni) zacznę piąty miesiąc... ależ się cieszę.

ładny mam avtarek :>

Iza śliczna nowa foteczka ;) Widac że sie strasznie cieszysz z tego brzunia. hehe to chyba jedyne miesiące kiedy nie mozemy sie doczekac az urosnie i będzie sie można pochwalic. a za pół roku bedzoemy biadolic kiedy on zniknie

Strasznie się cieszę, to prawda :D :D

Ale sądzę, że jak mi potem wysttzeli (bo dziś stoi w miejscu) to hoho, nawet się nie zorientuję. No i zapadła decyzja- od października wracam na studia :)

No to gratulajce. a ja chyba na L4 - wszyscy mi doradzają, nawet moja mam, która była zdecydowanie przeciw dzisiaj zmieniła zdanie. No i ja tez sie zaczynam przekonywać. 3 dni w pracy i już mi źle

aneta predzej przepukline dostaniemy niz schudniemy od wnoszenia wozkow nie wyobrazam sobie drobnej np Izabelli dzwigajacej 20 kilo....

reklama
Do góry