reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

Ja już zrobiłam rozeznaniie i średnio wózki głębokie oraz te wielofunkcyjne to waga około 15-17 kg.
Wózki spacerowe to 6,8, 12 kg. Ale te 6 kg to zwykłe laski pozostałe są typu Graco czy Chicco ;D

Tak czy siak nanosimy się czy tego chcemy czy nie ;D

reklama
aneta, wejdź w Twoje Konto, twoje dane publiczne i w blok podpisu wklej adres suwaczka, nie będziesz go musiała cały czas dodawać do swoich wypowiedzi.

A co do wózków, to wiem, że Quinny jest strasznie lekki, moja znajoma go ma i wychwala pod niebiosa. Teraz Laura urosła, to oddaje mi gondolkę, w promocyjnej cenie 50 euro :D

czesc dziewczyny. widze zej dnak basi spodobala sie strona:). pwie wam po cichu ze sie bardzo cieszy z tego co tutaj piszecie. tak trzymac ;). co do mnie to ciesze sie ze w tym zwiazku ja jestem facetem bo przynajmniej nie musze sie martwic jakiego cienia do oczu uzyc i szminki na usta.
kurcze 17 slub cywilny a basia nawet pierscionka nie dostala. co tu zrobic? moze nic w sumie to dbam o nia i ma wszystko czego chce- procz pierscionka ;D. tylko mnie nie bijcie

No to śmiało arku, zasuwaj do jubilera. A ja ósmego (czyli za 3 dni) zacznę piąty miesiąc... ależ się cieszę.

ładny mam avtarek :>

Iza śliczna nowa foteczka ;) Widac że sie strasznie cieszysz z tego brzunia. hehe to chyba jedyne miesiące kiedy nie mozemy sie doczekac az urosnie i będzie sie można pochwalic. a za pół roku bedzoemy biadolic kiedy on zniknie

Strasznie się cieszę, to prawda :D :D

Ale sądzę, że jak mi potem wysttzeli (bo dziś stoi w miejscu) to hoho, nawet się nie zorientuję. No i zapadła decyzja- od października wracam na studia :)

No to gratulajce. a ja chyba na L4 - wszyscy mi doradzają, nawet moja mam, która była zdecydowanie przeciw dzisiaj zmieniła zdanie. No i ja tez sie zaczynam przekonywać. 3 dni w pracy i już mi źle

aneta predzej przepukline dostaniemy niz schudniemy od wnoszenia wozkow nie wyobrazam sobie drobnej np Izabelli dzwigajacej 20 kilo....

reklama
Do góry