reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

misia nie zmuszaj mnie do tego bym pokazal wam swoj brzuszek. jest wiekszy od basi (jak sie troszke "wydymam" albo "nadymam") ;D. a jak ty sie czujesz i powiem ci ze kiedys napisalem na twoje gg ale nic nie odpisalas. :(

reklama
hmmm, to chyba wina zabezpieczeń w ustawieniach gg, już Cię wstawiłam na listę :) u mnie w porządku, zmagam się z przeprowadzką bo już koniec remontu... :)

dobra spadam do wyrka bo mąż wzywa :p ;) dobrej nocki mamusie i tatusie :) :D

Misia ma racje najgorsze te opary - tak mi się też wydaje ;D

Chcę jeszcze dodać, że od wczoraj dopadła mnie wstrętna zgaga - co zjem to pali - dobrze, że szybko przechodzi :) mam nadzieję, że się tej dolegliwości szybko wyzbędę ;D

Czesc Dziewczynki. Przed chwila w firmie chlopacy latali z aparatem, wiec zamieszczam jak najbardziej aktualna fotke....nie widac wyraznie brzuszka, bo mam luzna bluzke, ale pozniej moze odwazniej zapozuje:)

Rybko masz już zgagę kurcze mam nadzieję że mnie to niedopadnie !!!
Ponoć najgorsza zgaga jest od 6 miesiąca wiec mamy jeszcze trochę czasu!

Rybka, chyba niestety sie nie pozbedziesz tego szybko (pewnie dopiero w okolicy lutego). Ale na poceiszenia jam mam zgagi juz od ponad miesiąca. Teraz troszkę odpuściły, ale nadal dokuczają. pomaga mieszanka kminku i majeranku - szczypta najęzyk i smacznego

reklama
Do góry