reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

misia nie zmuszaj mnie do tego bym pokazal wam swoj brzuszek. jest wiekszy od basi (jak sie troszke "wydymam" albo "nadymam") ;D. a jak ty sie czujesz i powiem ci ze kiedys napisalem na twoje gg ale nic nie odpisalas. :(

reklama
hmmm, to chyba wina zabezpieczeń w ustawieniach gg, już Cię wstawiłam na listę :) u mnie w porządku, zmagam się z przeprowadzką bo już koniec remontu... :)

dobra spadam do wyrka bo mąż wzywa :p ;) dobrej nocki mamusie i tatusie :) :D

Misia ma racje najgorsze te opary - tak mi się też wydaje ;D

Chcę jeszcze dodać, że od wczoraj dopadła mnie wstrętna zgaga - co zjem to pali - dobrze, że szybko przechodzi :) mam nadzieję, że się tej dolegliwości szybko wyzbędę ;D

Czesc Dziewczynki. Przed chwila w firmie chlopacy latali z aparatem, wiec zamieszczam jak najbardziej aktualna fotke....nie widac wyraznie brzuszka, bo mam luzna bluzke, ale pozniej moze odwazniej zapozuje:)

Rybko masz już zgagę kurcze mam nadzieję że mnie to niedopadnie !!!
Ponoć najgorsza zgaga jest od 6 miesiąca wiec mamy jeszcze trochę czasu!

Rybka, chyba niestety sie nie pozbedziesz tego szybko (pewnie dopiero w okolicy lutego). Ale na poceiszenia jam mam zgagi juz od ponad miesiąca. Teraz troszkę odpuściły, ale nadal dokuczają. pomaga mieszanka kminku i majeranku - szczypta najęzyk i smacznego

reklama
Do góry