reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

To prawda tak, czy siak to się nadzwigamy a co do schudnięcia od dzwigania to na banq nie schudniemy - nie znam takiej mamy, która by od tego schudła ;D

reklama
Myfa80 pisze:
Tetka w jakiej czesci mieszkasz/? moze w tej w ktorej i ja mieszkalam :-)
W Krakowie mieszkalam w Podgorzu, a teraz w Alanyi (a wlasciwie jakies 10 km za) w Turcji.

A z tymi wozkami to rzeczywiscie bedzie problem, pol biedy jak jest je gdzie zostawic. Tak bejbisia pod pache i mozna zasuwac, chociaz jak teraz mysle, ze nawet z takim bejbisiem pod pacha, jezeli bede musiala udac sie do tesciowej na jej wysokie 5 pietro bez windy to chyba ducha wyzione, teraz juz ledwo wlaze :) A tak w ogole to co sie podzialo ze slawetnymi wozkarniami w blokach.

Ja problemu nie mam, bo póki co, to mieszkam w domku parterowym, gorzej będzie później, kiedy się wprowadzimy do rodziców...

Tetka1 ja mam skleroze cos mi sie ubzduralo ze Ty z Warszawy...ech :-)
ja narazie tez mieszkam u rodzicow na parterze ale nowe mieszkanko nasze na 2 pietrze :-( bez windy....
pozdrowionka

A ja z Berlina, w najbliższych dwóch latach prawdopodobnie będę Solczanka :p

Moja mama bowiem mieszka w Solcu-Zdroju, małej miejscowości wypoczynkowej... może kiedyś o niej słyszałyście :D:D A potem pewnie Busko Zdrój :p

ja Berlina mam juz dosc :-) chociaz nie przecze ze na zakupy jest gdzie isc ;-) ...korzenie rodzinne te sprawy.....
bedziesz mieszkala w slicznej czesci naszego kraju :-) idealne dla maluszka..... pozdrowionka

Tak, musze przyznać, że u babci w miasteczku jest genialnie i nawet lepiej ;D. Mieszka tam moja mama z tatą - a mąż 30 października wylatuje do stanów :( Ma wrócić w listopadzie, lub na początku grudnia - obiecał kupić trochę rzeczy dla dzidziusia i dla mnie, parę rzeczy po porodzie, luźniejszych, i większych dla malutka :) Jak coś będę miała, to wam fotosnę :D

reklama
Do góry