reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lista lutowych mamuś

reklama
Dziewczyny z 3miasta mam nadzieje że wybieracie sie w środe na Hi Way do multi ? Dajcie znac ! Ja sie piszę !

Ja się nie piszę niestety, gdyż:

a) film zawiera podobno szereg drobnych sytuacji komicznych i żeby je wyłapać, trzeba uważnie oglądać, co przy Marysi i jej siupach będzie szczególnie trudne
b) w weekend mam 3 egzaminy

Ej Madzia ale się wymigujesz jednym okiem bedziesz lukać na ekran a drugim na Marysie przecież to takie grzeczne dziecko ;D

Ale miałam dzisiaj dzień.... Krzysiek dał mi tak czadu jak jeszcze nigdy...
Od rana wycie, nie wiadomo z jakich powodów, tzn. owszem czasami wył bo był głodny,
ale do tej pory nawet glodny to nie darł się az tak.
Bylismy u pediatry to młody lekko zaziebiony i tez, jak nigdy, darł się w niebogłosy.
Szczepienie przełożona na przyszły tydzień a teraz się kurujemy.

Całe szczescie wkońcu zasnął, mam nadzieje ze noc będzie spokojna...

No ja też kciukasy trzmam za wyspaneko, szczęśliwego Krzysia.
Już sobie pogadałam sama ze sobą i mykam spać. Ależ mi się nie chce... ani kąpać ani ścielić... Buuu... A Piotrek z pracy wraca nad ranem to mi nie pościeli... grrr.... ide układać te moje 7 poduszek. Do zobaczenia rano, to znaczy jak wstanę, to znaczy raczej w połudnbie niż rano :p Dobranoc :)

Kachna, zlituj się... ja dzis miałam pobudke o 5:30 - mamy okna na wschód, jasno się robi, słonko wstaje i Irenka z nim ::)

reklama
Remeny to może jakieś ciemne zasłony, albo rolety?
A ja melduję, że już wykąpana, łazienka sprzątnięta, dywany odkurzone, naczynia zmyte, bb przeczytane ;D a dziecko się karmi ;D

Do góry