reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lista lutowych mamuś

a115.gif
a bo ja wiem co jej po głowie chodzi ach te dzieci ...

reklama
Dzięki dziewczyny :)
Kurcze też będę mieć problem z fotelikiem bo mężuś wyjeżdza i sama muszę dojechać :(

Kachna - niezła jesteś.

A mi sie nudzi. Dzieci śpią już od 2 godzin :o :o Pranie zrobione i powieszone, prasowanie też zrobione, obiadek gotowy (i nawet zjadłam troszkę), poćwiczyłam, na necie poszalałam. Ale i tak wieczorkiem powiem, żemnie dzieci wykończyły ;) a co

dorbre karola
ja nie wiem dzisiaj tylko zyc nie umierac u mnie tez maz zaprowadzil malego do przedszkola potem zajal sie emilie a mama sobie pospala do 13 :00 choler jak tak mozna teraz mala spi malego tatus zaraz odbiera poprasowane i wyprane tez juz jest jakos ta wiosna na nas dziwnie dziala aby tak dalej

reklama
A ja się dopiero ubrałam, obejrzałam Nasha Biggesa i zjadłam czekoladowe kulki z mlekiem. Na mnie działa jakoś odwrotnie. Łózko ścielę dopiero przed 17.00 co by teściowa nie widziała jakiego lenia ma w domu :D

Do góry